Efterår/vinter nyheder fra Essence Cosmetics

Hvorfor elsker jeg Essence Cosmetics?

Jeg er helt pjattet med Essence Cosmetics (EC), grundet en masse gode oplevelser. Jeg synes de repræsentere virkelig god kvalitet. Som i virkelig god! Desuden har EC det de kalder ”Trend Editions”, som er små limited edition kollektioner, der kommer et par gange om året, over det der trender lige nu. Og så er der jo det faktum, at produkter nærmest ikke koster noget. Jeg synes det er imponerende, at noget så godt, kan være så billigt.

Hvordan kan de være så billige?

EC arbejder ikke sammen med dyre ambassadører eller bruger en masse penge på store kampagner. De investere i stedet i produktudvikling og høj kvalitet. Alle produkter håndplukkes, og kontrolleres gennem hele produktudviklingen. Produkterne består så vidt muligt af naturlige ingredienser og de bliver selvfølgelig ikke testet på dyr. Produkter der indeholder kritiske ingredienser fravælges, så du trygt bruge deres produkter. EC’s fokus med deres produkter er tilgængelighed og gode oplevelser, og produkter der kan konkurrere med tilsvarende high-end produkter.

Jeg synes personligt, at de lever godt op til det hele!

Jeg har fået fingrende i en række af EC’s nye produkter. Jeg har taget billeder og skrevet lidt om dem alle herunder. Der er mange produkter, så hent lige en kop kaffe inden du kommer for godt i gang! 😉

Efterår/vinter update

efterår vinter update essence cosmetics

Alle de nyheder jeg vil fortælle jer lidt om i dag, er blandt sæsonnyhederne efterår/vinter, som har været i butikkerne siden august 2017. De butikker der forhandler EC er Bilka og Føtex.

Correct to perfect cc concealer palette, 10 nobody is perfect! 30 kr. Colour correcting er sikkert ikke gået din næse forbi? Det har nu været oppe og in i over et år. Jeg tænker at jeg laver et uddybende indlæg senere. Grøn neutralisere rødme. Fersken neutralisere mørke rande. Lilla opfrisker træt og trist hud. Gul neutralisere mørke rande hos mørkere hudtoner.

Fresh & fit awake primer, healthy glow pore minimizing effect, 30 kr. Primeren kan bruges alene eller som primer under en foundation. Primeren er let og indeholder lysreflekterende pigmenter, som giver en glattere og friskere udstråling, samtidig med, at den forlængere holdbarheden af en foundation. Jeg synes dog personligt at det lysreflekterende er en tand for meget. Det glimter, og det kan også ses igennem et lag puder. Primeren indeholder et vitamin kompleks og tranebærvand, den dufter mildt og sødligt.

Instant volume boost mascara 26 kr. Mascaraen er meget intens, den afgiver masser af produkt og giver masser af volumen. Jeg er normalt ikke fortaler for billige mascara, jeg synes de plejer at være meget dårlige. Ikke instant volume boost mascara, den er helt i orden. Den er nem at påføre, resultatet er flot og holdbart. MEN når det kommer til fjernelse er den ret genstridig, jeg kan bedst lide at de er lige til at få af igen.

Kiss the frog lipstick, 01 switch to faritale princess, 17 kr. Kiss the frog er en lille læbestift (læbepomade med farve) serie på tre. Læbestifterne reagere med læbernes pH-værdi og skifter farve til en let pink nuance. Sød, sjov og flot resultat. Noget der faktisk overraskede mig rigtig meget første dag jeg brugte den var holdbarheden af farven. Jeg havde taget den på om morgen – og lod den blive hjemme. Selvom jeg i løbet af dagen havde brugt almindelig læbepomade, spist og drukket, så havde mine læber stadig en fin pink nuance da jeg kom hjem igen. ♥

Lips go wow, lip art palette, 01 show’em your style! 30 kr. Konsistensen er lidt sjovt. Teksturen kaldes ”creme-to-powder” og føles præcis som navnet lyder. Der er fire farver i paletten; én med et skinnende og metallisk skær og de tre andre med et mat finish. Farverne kan bruges hver for sig, blandet, eller oven på læbestift – mulighederne er mange. Dog er farverne ikke særlig kraftige. Jeg kan faktisk næsten ikke se forskel på de tre matte farver på læberne. Jeg synes samspillet mellem en mat og den med shine er super flot. Et minus ved dem er dog at mine læber bliver utroligt tørre!

Soft contouring lip liner, 11 sucker for grey, 9 kr. I forhold til at den hedder ”soft”, synes jeg at den har lidt mangler, den er god nok, det er slet ikke det. Jeg synes måske bare at den er lidt tør i det. Så i forhold til navnet ser jeg lidt uoverensstemmelser. Men ellers er den god, flot og nem at arbejde med.

Super last eyeliner, 05 copper up! 21 kr. Det er en flydende eyeliner, dens dækkeevne er ubeklagelig, den er virkelig pigmenteret. Applikatoren virkede for mig meget voldsomt til at starte med, men jeg blev hurtigt gode venner med den, og kunne sagtens lave en fin og tynd streg. Super nem at arbejde med. Eyelineren fås også i mat og i vandfast.

Ultra last instant colour lipstick, 05 so un-grey-tful, 20 kr. Mørkere, dyb lilla, grålig intens og cremede læbestift. Den er super lækker, finish er flot, farven er måske lige en tand for dyster til mit jeg, men farven er virkelig god til min hudtone. For et lidt mindre intenst look, og mere hverdagsvenligt, kan du bruge et lille lag læbepomade, inden du påføre læbestiften.

Trend edition AwsoMetallics

awesometalics trend edition essence cosmetics

awaesometalics negle essence cosmetics

Jeg har tidligere skrevet lidt om denne trend edition. Eller i hvert fald lidt om et par af kollektionens produkter. Jeg linker til det tidligere indlæg længere nede. Links er de ord med en fed understreg.

Brushed metals nail polish, 05 i’m cool with it, 17 kr. Igen er jeg super imponeret over EC’s neglelakker. De er simpelthen så flotte. Og dækkeevnen er fantastisk som altid. To lag er nok. Når lakken tørre forsvinder lidt af det våde shine, og efterlader det her flotte metalliske skær. Se billedet længere nede.

Holo rainbow, 01 hello hello, 24 kr. Også denne neglelak er jeg sygt imponeret over! Jeg havde regnet med at der midst skulle 4-5 lag på før resultatet ville være tilfredsstillende. MEN der skulle ikke mere end 2 lag til! 2 lag og så var mine negle et bjerg af tæt og overlappende glimmer. Så flot! Og helt seriøst ikke? Den koster kun 24 kr. Det jo fantastisk. Se billedet længere nede.

Metal chrome blush, 10 my name is gold rosé gold, 26 kr. Blushen er ikke særlig kraftig, hvilket i og for sig nok er godt nok. Man kan stille og roligt opbygge den intensitet man ønsker, uden ved første strøg at få alt få meget på. Men den er meget svag.

Metal shock eyeshadow, 04 supernova, 30 kr. Denne øjenskygge er som sagt i farven 04 supernova. En mørk og intens grønlig metalisk farve. Jeg synes den fungere super godt i forbindelse med smokey eyes. Jeg har tidligere skrevet om øjenskyggen i farven 02 stars & stories contains carmine, som du kan læse om HER, den synes jeg dog var mere metallisk end 04 er. Men super flot alligevel.

Metal shock lip paint, 04 mercury, 28 kr. Alene giver den et meget makeuppet look, slet ikke noget jeg bryder mig om personligt. Men der er masser af positivt at fortælle alligevel. Den skinner, den klistre ikke, den er sygt pigmenteret og så dufter den fantastisk.

Metal shock lip paint, 04 mercury essence cosmetics

Metal shock nail powder, 01 mirror, mirror on the nail, 26 kr. og Metal shock sealing top coat 26 kr. Dette makkerpar har jeg tidligere skrevet om HER, og vist måske lidt for mange billeder af på min instagram? MEN jeg synes virkelig at det er fantastisk. Og så er det så pinligt nemt at lave! Se billedet længere nede.

Prismatic hololighter stick, 10 be unique be a unicorn, 30 kr. Her har vi en cremede prismatisk holografisk highligter. Og den er virkelig flot på. Den er på ingen måde for meget, og reflektere kun lys når lyset rammer i den rette vinkel. Det vil sige at man ikke får et fedtet eller skinnene udtryk. Jeg er ellers ikke så god til higlightere. Jeg bruger dem simpelthen ikke. Jeg kan huske, da jeg så den i butikken, at jeg synes den var for meget, for cremet, og skæret var en sjov farve. Men testeren var også meget ødelagt. Efter jeg så har modtaget den, har jeg faktisk brugt den dagligt. Den er virkelig flot og så dufter den lidt alla hvid chokolade. Helt klart den bedste highlighter jeg har ejet til dato. ♥

Vibrant shock lash & brow gel mascara 24 kr. Jeg tænkte; nej det kommer ikke til at ske. MEN denne gel, som både kan bruges til vipper og bryn, er utrolig flot på brynene. Det er nok ikke noget jeg ville bruge i min hverdag, men ved en festlig lejlighed, med en helt enkel og nedtonet makeup, ville det være super flot i brynene.

Lakkerne

awesometalics negle 2 essence cosmetics

Metal shock powder + sealing top coat // Brushed metals, 2 lag // Holo rainbow, 2 lag

Dette var kun et lille udpluk af alle nyhederne, der er mange flere og selvfølgelig fås mange af produkterne også i flere farver. Smut ned forbi din forhandler og se hvad der passer til dig. Pengepungen burde ikke klage i hvert fald. Har du prøvet nogle af Essence Cosmetics produkter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *