Metal shock negle – Essence Cosmetics

metal shock 1

I øjeblikket har Essence Cosmetics en ny trend edition (limited edition) kollektion i butikkerne (Føtex og Bilka). Kollektionen hedder awsoMetallics og er tilgængelig fra august til september måned. Kollektionen har fokus på metal trenden; negle med spejleffekt, holografiske highlights, metalliske læber og øjenskygge mm.

Jeg har først lige købt to af negleprodukterne forleden dag, ellers havde jeg også tippet om det noget før. MEN hele kollektionen var stadig i min Føtex i hvert fald, så der er nok andre der også kan være heldige og nå det endnu.

Metal shock negle

Jeg købte metal shock nail powder (26 kr.), pulveret fås i tre farver, jeg har købt i sølv samt tilhørende metal shock sealing top coat (26 kr.).

Neglepulveret skulle give denne her spejl effekt på neglene. Jeg var utrolig spændt på at prøve det af, da jeg havde set lignende produkter. Jeg var lidt i tvivl om at det var helt det samme, men mine fingre var krydset. Og heldigvis var det lige præcis hvad jeg havde håbet på. Når pulveret gnides på neglet glatter det sig helt ud. Det kan godt ligne et helt glat lag sølvpapir. Det er så nemt, og det er så flot, jeg vil skynde mig i Føtex og købe de to andre pulverfarver! ♥ Det sviner dog en smugle da der er glimmer over det hele – brug et stykke køkkenrulle eller andet som underlag.

Sådan gør du
  1. Brug en farvet neglelak for et lille farveskær. Ellers skal du bare bruge en gennemsigtig neglelak for at opnå den ultimative spejleffekt. Jeg har bare brugt en klar lak.
  2. Anvend neglepulveret mens neglelakken under, stadig er lidt våd. Den skal dog ikke være så våd, at du kan sætte mærker i. Lad lakken tørre i ca. 1 minut før du begynder. Pulveret skal poleres let ind i neglen med en finger.
  3. Afslut med metal shock sealing top coat. Top coaten er vandbaseret og egnet til at forsegle neglepulveret. Den kan også anvendes som top coat for andre neglelakker. Den er lidt sjov. Den hverken lugter af neglelag eller har samme konsistens. Jeg kom til at røre den før den var helt tør, og det virker slet ikke som almindelig neglelak.
  4. Når top coaten er helt tør skal pulverresterne bare vaskes af med vand. Super nemt, der er ikke glimmerrester over det hel som ikke vil af.

I forhold til holdbarheden er jeg også vildt imponeret. Efter en hel uge har jeg kun fået i rift i en af neglene, da jeg skar mig på en papkasse, og så er der en smugle slid yders på neglene. Men ikke noget af betydning. Virkelig god holdbarhed.

Metal shock eyeshadow

Derudover købte jeg også metal shock eyeshadow i farven 02 stars & stories contains carmine (30 kr.). Det er en metallisk mild rose farve. Øjenskyggen en cremede. Den er lidt svært at arbejde med, da den ikke er sådan lige til at tone ud hvis man påføre direkte med applikatoren, looket bliver meget brat (se billedet under). Jeg har bedst erfaringer med at bruge min finger. Et lille bitte prik på applikatoren, som så blendes ud med fingeren. Derefter kan man så intensivere øjenskyggen hvis det ønskes. Men super flot, intens og skinnende farve.

metal shock 2

Jeg har udelukkede haft gode oplevelser med Essence Cosmetics. De bliver ved med at imponere mig. Jeg synes virkelig godt om deres produkter. Og ikke mindst de prisvenlige priser. Helt klart et favorit brand herfra! ♥

Skal du nå at have fat i deres metal shock produkter?

Relaterede indlæg

5 kommentarer

  1. Ej!!! Jeg har også godt set videoer af det der pulver, men troet det kostede en formue, jeg må i Bilka når jeg har fri i dag! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *