Bye Bye Pink – Sard Kopenhagen X Michaela

sard kopenhagen bye bye pink 1

Sard Kopenhagen Bye Bye Pink er et kit som Sard Kopenhagen har udviklet i samarbejde med model og influencer Michaela Theibel, for at afhjælpe tør og opblussende hud. Kittet indeholder Sard Kopenhagens Miecllar Cleansing Oil, Rose Water Elixir og deres Essentielle NO.7.

Micellar Cleansing Oil

Det første trin i den meget simple hudplejerutine er en dybderens, der ikke virker udtørrende på huden. Ved at rense huden i dybden uden at udtørre huden, opnås en hud i sin naturlige pH-balance. Til en opblussende og tør hud er vand ikke det bedste middel, da dette kan virke endnu mere udtørrende for huden. Den kan anvendes ved at sprayes direkte i ansigtet eller på en vatrondel. Jeg fortrækker sidstnævnte. Men den kan faktisk også anvendes imens man står under bruseren, og det er faktisk et rigtig godt tip, som jeg ikke selv havde tænkt på. Når Micellar Cleansing Oil anvendes mens man er i bad, udtørre vandet nemlig ikke huden. Skide smart!

Micellar Cleansing Oil er en tofaset micellar der skal rystes godt sammen umiddelbart før brug. Den har ingen egentlig duft og så kan jeg rigtig godt lige hvordan den sprayer; jævnt og rigeligt, men uden at det bliver som et regnskyl. Samtidig med at rense huden, så kan den også fjerne al makeup, inklusivt øjenmakeuppen og vandfast makeup. Og det gør det da også, men jeg oplever at skulle gnide meget ved øjnene før den får fjernet det hele. Mine øjne bliver irriteret af micellar rensen, både så de klør, men også da der nemt kommer produkt ind i selve øjet, da der netop gnides meget. Men den fjerner makeuppen, det er den god til. Den skal ikke skylles af, og derfor kan jeg godt lide at bruge Rose Water Elixir efterfølgende, da micellar rensen efterlader huden med en let fedtet overflade.

Rose Water Elixir

Det næste step er Rose Water Elixir der både toner, fugter og stimulere huden efter rens. Rose Water Elixir indeholder koncentreret rosenvand/olie og mælkesyre, der fugter og stimulere huden i dybden, normalisere pH-værdien og giver huden mere glød. Toneren kan også anvendes i løbet af dagen, hvis man senere skulle opleve, at huden føles rød, varm og blussende. Også denne sprayer på samme gode måde som Micellar Cleansing Oil. Rose Water Elixir har en dejlig Rose duft.

Essentielle NO.7

sard kopenhagen bye bye pink 2

Sidste step er en ansigtscreme, i dette tilfælde en creme, som virker talgregulerende, fugtgivende og som mindsker rødmen. Denne ansigtscreme er drøj i brug og rig på blandt andet mælkesyre, argan- og kokosolie samt hyaluronsyre som er nogle af de ingredienser der både fugter, plejer og nære huden og derved også får huden til at slappe mere af. Dette medfører også at rødmen og irritation mindskes.

TIP: Varm cremen op i hænderne og klap den på ansigt og hals.

Essentielle NO.7 er en meget fedt, klistret og genstridig ansigtscreme. Den er svær at massere ind i huden og den føles meget fed og klaustrofobisk på huden, indtil den er trængt helt ind, hvilket tager lidt tid. Derefter er huden dejlig blød.

Sard Kopenhagen Bye Bye Pink er en hudplejerutine som kan anvendes både morgen og aften. Jeg må indrømme at jeg ikke selv har haft så god succes med de tre produkter. Efter de to første steps oplever jeg faktisk at min hud rødmer mere end efter andre renseprodukter. Denne rødme aftager selvfølgelig igen. Men jeg synes ikke at produkterne er specielt behagelige at bruge. Jeg er ikke slev så god til olierens, og den fedtet følelse min hud efterlades med. Og cremen er bare for fedt til at jeg synes at den er rar at bruge.

Bruger du nogen produkter fra Sard Kopenhagen? Hvilke bruger du?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *