Glitter hilsen fra essence cosmetics

Glitter essence cosmetics 1

Glitter essence cosmetics 2

Det sker ofte, at jeg bliver inviteret til forskellige bloggerevents, hvilket jeg meget sjældent har tid til at deltage i, da de som oftest foregår i København. Det er selvfølgelig ærgerligt, i og med at jeg ikke får mulighed for at hilse på andre bloggere samt arrangørerne af eventsne, for ikke at tale om de mange præsentationer og andet jeg går glip af. Men det er som det er, jeg bor ikke i København og sådan er det. Jeg har det nu også meget godt hvor jeg er!

Om ikke andet så modtog jeg en rigtig fin lille pakke fra essence cosmetics, som indeholdte en hulens masse glitter produkter, fordi jeg ikke kunne deltage i deres glitterevent. Det er simpelthen så sød en tanke. Det kan kun give et smil på læben, når der bliver tænkt på en. Og så er jeg desuden vild med essence, som I nok allerede ved. ♥

Det der lå i pakken var en lille makeuppung og en masse glitter og holografisk makeup. Dagens blogindlæg er derfor også præget af lidt for meget af alt det gode.

Glitter med glitter på – og så lidt holo wow

Glitter essence cosmetics 3

Om looket

Glitter essence cosmetics 4

Brighten Up (10 Peach Me Up!) & Flat Powder Brush: Pudderen synes jeg ikke gør nogen som helt synlig forskel. Den skulle lysne lidt op, og ville derfor være ideel at bruge i panden, under øjnene, på næseryggen og på hagen, men som sagt synes jeg ikke at den gør nogen forskel. Makeupbørsten er lidt til den flade side, hvilket også gør at jeg bruger dens sider til at påføre mit pudderprodukt.

Glitter Primer & Party in a Bottle: Primeren har en smuk, om end meget let, rosa/koral farve der florere i en let masse af holografisk perlemor. Primeren klistre på ingen måde, mod mine forventninger, da glitteret skal sidde fast på primeren. Det glitter jeg har brugt ligner frost og smukke snefnug. Så smukt.

Glitter essence cosmetics 5

Holo Wow Dewy Lip Shine (03 Scarab Wings): Jeg er vild med denne lip shine – trods at den er i familie med lip gloss. Det er så smuk en farve; den er lidt mørkere i det og så indeholder den en masse småt holografisk glitter. Det er helt klart en ny favorit. Og så dufter den af slik.

Glitter essence cosmetics 6

Holo Wow Prima Jumbo Eye Pencil (01 Midsummer’s Dream): Dette produkt er stort set selvlysende. Jeg synes ikke at den er særlig pæn, hvis den bruges på hele øjenlåget. Det bliver lige lidt for meget af det gode. I mit makeuplook ovenover, har jeg brugt den i øjenkrogen som det eneste, og allerede der kan i måske fornemme hvor meget den stråler?

Holo Wow Sparkle Stick (10 Sparkles In Your Life): Denne highlighter er SÅ FLOT. Den har et let lyserødt/koralfarvede skær. Jeg har tidligere skrevet om en anden udgave af samme highlighter, som jeg var lige så begejstret for. Jeg synes den er nem at arbejde med, og så er resultatet bare smukt.

Holo Rainbow Nail Polish (04 Holo Love): Og til sidst kan man jo sætte prikken over i’et, ved at give neglene en hulens masse glimmer på. Jeg har flere af deres Holo Rainbow lakker, og de er altså imponerende. Der skal kun 2 lag lak på og så er de bare proppet med glimmer!

Glitter essence cosmetics 7

Har du stiftet bekendtskab med essence cosmetics endnu?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

4 kommentarer

 1. Meget flotte læber:-)
  Ja jeg kender godt mærket.
  Jeg bruger dog sjældent glimmer, men det klæder dig:-)
  Hilsner og god weekend.

  1. Tak jeg er også vild med læbeproduktet, det er bare så fin en farve og så er jeg bare ret glad for de lidt mørkere farver

   Jeg vil bruger heller ikke glimmer i min makeup til hverdag, men jeg eeelsker glimmer!

   God weekend til dig også <3

 2. Hvor er det bare fint 🙂
  Jeg kender ikke selv så meget til essence, jeg har kun prøvet nogle meget få produkter derfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *