Volume spray fra skønne Maria Nila

Maria Nila volume spray

Jeg kan godt lide at give mit hår lidt mere volumen og struktur, det giver bare et helt andet udtryk, og det gør det nemmere af sætte op. Det er noget jeg ofte gør med en tørshampoo og lidt hårmousse. Men der er også andre metoder, som f.eks. at anvende en volume spray. Og dem findes der mange af! En af disse er fra Maria Nila, som er et af de skønneste hårpleje og -styling brandts. Jeg har efterhånden ret mange af deres produkter, og det er med god grund. Jeg elsker simpelthen deres farverige univers og ikke mindst produkternes helt igennem skønne dufte. Og netop disse to punkter, kan den lette lyserøde/koralfarvede Maria Nila volume spray også kan krydse af.

Maria Nila volume spray

Denne volume spray er veganer-venlig, crueltyfree, fri for parabener og sulfater og så indeholder den desuden UV beskyttelse og Maria Nilas Colour Guard Complex, der reducere tab af farve ved farvede hår. Generelt så er Maria Nilas produkter velegnet til farvede hår. Jeg har dog ikke farvede hår, men de fungere helt fint for mig alligevel.

For det bedste resultat skal sprayen anvendes i fugtigt/håndklædetørt hår, for derefter at føntørrer håret. Men du kan også lade håret lufttørre eller anvende sprayen i tørt hår. Den sprayer godt og dufter lækker sødt og frugtigt. Volumenmæssigt er jeg OK tilfreds, der kommer en let volumen og lidt ekstra struktur i mit hår, men jeg tænker at jo finere og lettere håret er, jo mere vil man få ud af at anvende den. For ekstra volumen, kan du eventuelt lide toupere noget af håret ved rødderne, for at løfte det endnu mere.

Hvad gør du, får at give dit hår volumen?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *