Jeg har testet Lavinde Unique Volume Mascara en gang til

lavinde unique volume mascara 1

For ikke så lang tid siden, skrev jeg en anmeldelse af Lavinde Unique Volume Mascara, som du kan læse HER. Dog var min oplevelse ikke særlig god. Mascaraen jeg testede var af deres gamle design og åbenbart også et gammelt batch, da der netop var problemer med tørhed! Min test af den “nye” Lavinde Unique Volume Mascara, med den nye formel og det nye design, har derfor også været som at teste en helt anden mascara. Det har i hvert fald været en helt anden oplevelse for mig!

Min nye test af Lavinde Unique Volume Mascara

lavinde unique volume mascara 2

Bare ved at åbne mascaraen er det en anden oplevelse. Der er meget mere produkt på børsten og mascaraen er fugtigt og giver en lyd af ”swup”, når børstehovedet kommer op af beholderen. Og det siger i hvert fald noget om dens konsistens kontra deres gamle udgave. Børsten er den samme, både i form og materiale, og den fungerer også fint for mig.

Det bedste af det hele er dog dens fantastiske holdbarhed. Den form som mascaraen giver min vipper om morgenen, har de også om aftenen. Og endnu mere imponere den i forhold til sport. Selv efter halvanden times sved på panden sidder den stadig som den skal, uden spor af udtværing. Og så er den dejlig nem af fjerne igen. Under bruseren i varm vand, når jeg er i bad og så forsvinder den lige med det samme.

Det er utroligt hvor stor forskel der kan være på samme mascara, bare fordi at den er blevet opdateret! Indholdet af mascaraen er i store træk det samme som tidligere. Det er stadig en plejende og styrkende mascara, der beskytter vipperne mod slid. Den er beriget med jojobaolie, vitamin B5 og Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract som tilføre vitaminer og mineraler til vipperne.

Før og efter brug af Lavinde Unique Volume Mascara

lavinde unique volume mascara 3

Lavinde Define Eye Serum Mask

lavinde unique volume mascara 4

Foruden den nye udgave af Unique Volume Mascara, så har jeg også testet deres øjenmaske; Define Eye Serum Mask. Pakken som øjenmasken ligger i, er meget våd og det er rart, at have en serviet i nærheden når pakken skal åbnes. En anden ting jeg lagde mærke til var, hvor tykke de her patches er i forhold til så mange andre.

Kort tid efter de er sat på huden under øjnene, kunne jeg mærke at de virkede. Huden begynder at prikke og svige en smule, men det var jeg blevet ”advaret” mod, så det var ikke en følelse der forskrækkede mig, som det måske ellers ville have gjort. Den lettere ubehagelige følelse forsvinder dog hurtigt igen. Masken lugter lidt, som jeg husker modellervoks, fra min barndom lugtede. Dog er det ikke noget jeg bemærker når de først sidder på huden.

De fleste andre eyepatches, og sheet masker for den sags skyld, sidder bare på huden og efterlader huden våd, og så er det sådan set bare det. Men ikke med denne øjenmaske! Efter 20 minutter, hvor de tages af og smides ud, er huden faktisk ikke våd. Den giver en følelse af fyldig og fugtmættet hud, med en behagelig afslappet følelse. Jeg døjer ikke slev med poser under øjnene eller mørke rande, men det skulle masken også afhjælpe.

Kender du Lavinde?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *