Tromborg baked minerals bronze

tromborg bronzer 1

Jeg har faktisk aldrig praktiseret at bruge en bronzer i min makeup. Jeg har heller aldrig været så god til contour… Da jeg modtog denne her til test, var jeg nødsaget til at teste den, og efterfølgende har jeg siddet med tanken: Hvorfor har jeg ikke brugt en bronzer før?

Forskellen på contour og bronzer

Da jeg skulle i gang med at bronze, var jeg sådan lidt: hmmm, hvordan bronzer man egentlig? Er det der hvor solen rammer eller er der andre regler? Jeg vidste det slet ikke, men når jeg heller aldrig har gjort det, er det vel også meget forståeligt? Om ikke andet så fandt jeg en meget god illustration på nettet, som viser forskellen på contour (som jeg kender) og bronzer:

bronze vs contour

Det vil altså sige, at en bronzer er meget mere let og nærmest over det hele – der hvor solen rammer primært – så helt ved siden af var jeg altså ikke. Hvorimod contour er mere markeret.

Baked minerals bronzer fra tromborg

Tromborg er et dansk luksuriøst brand, med en lang række af både hudpleje, kropspleje og makeup. Deriblandt finder man blandt andet denne baked minerals bronzer. Nu har jeg jo ikke prøvet så mange bronzere, men jeg har da haft prøvet nogle. Og denne her er bare perfekt! Den er nem at arbejde med, den indeholder glitrende partikler, som giver en flot solkysset hud, med masser af glow. Den er dog ret kraftig i farven, så det er med at være forsigtig, og opbygge den ønsket intensitet meget for sigtet.

Det eneste minus ved bronzeren er dens meget høje pris. Den koster nemlig hele 420 kr. *. Tromborg er som sagt et luksus brand, og det afspejler deres priser også, det er nemlig ikke kun denne bronzer der ligger i dette prisleje. Men den er god, ingen tvivl om det. Men jeg er sikker på at man også kan finde tilsvarende gode bronzere, til en noget bedre pris.

tromborg bronzer 2

Den er da også ret smuk, synes I ikke?

Bronzer du? Hvilken bronzer bruger du?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

 

Relaterede indlæg

3 kommentarer

  1. den ser super smuk ud, men jeg kan godt se, at den måske gør en lille smule ondt på budgettet. Jeg elsker personligt bronzer, og jeg bruger det meget mere end contour 🙂

    1. Det kan jeg også godt forstå, jeg har også hurtigt fundet ud af at bronzer er en noget pænere løsning end contour. Det fungere meget bedre for mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *