Tilføjelse til Hydra Végétal serien fra Yves Rocher

hydra vegetal ultra moisturizing liquid serum yves rocher

Hydra Végétal er en nyere serie fra Yves Rocher. Serien blev lanceret tilbage i april måned 2018 og består af hele 7 forskellige fugtgivende produkter; rens, fugt og speciel pleje. Som sædvanligt forsker Yves Rocher i skønhed indenfor planteriget og har udvalgt blomsten Carpobrotus Edulis på baggrund af dens evne til at opfange vand og bevare det i sine blade. Ekstrakt fra netop denne blomst aktivere hudens fugtning og er med til at bevare vandet i huden, så den er fugtet over længere tid.

Ultra-hydrating liquid serum

Yves Rocher har i sommer udvidet Hydra Végétal serien med et fugt serum; ultra-hydrating liquid serum. Imponerende 92 % af serummets indhold er af naturlig oprindelse – de resterende 8 % er blandt andet med til at sikre en stabil konsistens. Og så indeholder serummet hverken silikone, farvestoffer eller mineralolier. Noget der overraskede mig lidt, er at serummet ikke indeholder skyggen af hyaluronsyre. Men det er ikke noget der gør den mindre god, jeg er nemlig blevet rigtig glad for den og har faktisk næsten allerede opbrugt den.

Fugtserum er noget jeg bruger rigtig meget af, og jeg har prøvet rigtig mange forskellige. Jeg ved derfor også hvilke konsistenser jeg foretrækker hos et fugtserum; et vandigt et som hurtigt trænger ind i huden. Ultra-hydrating liquid serum har en vandig om end smugle grynet og perlelignende konsistens som smelter på huden. Men hvad vigtigst er, så er det en lækker konsistens. Jeg kan mærke at den fugter med det samme, og så trænger den hurtigt ind i huden.

Serummet er farveløst modsat det lækre friske blå ydre. Dens duft er fantastisk; den dufter sødt, syrligt og frisk af slik. Duften forsvinder dog meget hurtigt fra huden, men den er lækker så længe den vare.

PSST: Til og med i morgen, den 7. oktober giver Yves Rocher 100 kr. i rabat, når du køber for mere end 399 kr. Anvend koden OCT100 i indkøbskurven.

Kender du til Yves Rochers Hydra Végétal serie?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *