Masker i massevis fra Oh K!

oh k! sheet masker 1

Oh K! er et koreansk hudplejebrand, som blandt andet forhandles i Matas, Normal og H&M. Det er primært sheet masker i den ene og anden form, men de laver også andre former for skønhedsprodukter. Brandet er meget hurtigt blevet populært med deres prisvindende design, de sjove emballager og de banebrydende ingredienser som udvikles og produceres i Sydkorea. Udviklingen af deres skønhedsprodukter siges at være syv år forud for resten af verdenen. I Korea tror man på, at man kan læse sin skæbne og lykke ud fra huden, og derfor har en perfekt teint en enorm betydning i den koreanske kultur. De praktiserer typisk også den populære 10-trins hudplejerutine, hvor vi i denne del af verdenen typisk nøjes med en 3-trins rutine.

Oh K! sheet masker

Oh K!’s omfattende udvalg af produkter begynder med brandets signatur; essential sheet masker, som er fremstillet af bløde bambusfiber og gennemvædet med nærende essence. For at løfte maskeoplevelsen til et endnu højere niveau, bruger Oh K! flere banebrydende ingredienser, som guldfolie, og rosa ler, med hver deres unikke fordele.

Foruden almindelige sheet masker tilbyder Oh K! målrettede masker til læber, øjenomgivelser og næsestrips samt body masker til kroppens hårdtarbejdende områder som hænder, fødder og hår. Og så vil jeg lige nævne at mange af maskerne er veganer venlige og INGEN er testet på dyr.

oh k! sheet masker 2

Jeg har selv testet en god håndfuld af Oh K!’s sheet masker, som jeg også vil fortælle jer om.

Awakening ginseng and eucalyptus under eye mask

På denne maske sidder der et beskyttende lag på begge sider af selve masken, som skal fjernes før brug. De er superbehagelige og let kølende at have på. Huden under øjnene efterlades blød og fugtmættet.

Brightening watermelon sheet mask

Dette er en lyserød tencel (stof) sheet maske, som dufter godt. I forhold til maskens huller til øjnene så passer den ikke rigtig til mig. Sidder mine øjne for langt fra hinanden? Eller sidder øjnene på koreanere tættere? Men bortset fra det, så er masken behagelig at have på og efterlader min hud opfrisket, fugtet og mere klar i hudtonen.

Bubble sheet mask

Generelt er jeg rigtig glad for denne type af masker: det er en behagelig og let kildende oplevelse at maske med bobler. Sheet masken skal masseres inden den åbnes, for at fordele dens indhold ud på hele masken. Masken er en sart stofmaske hvorpå hvidt skumme stille og roligt vokser frem. Jeg oplevede dog ikke at hele området boblede op trods en grundig blanding af masken inden brug. Min hud efterlades ren og frisk.

Illuminating chok chok holographic sheet mask

Dette er en meget tyk maske og en smule stiv i det og så sidder den faktisk ikke specielt godt. Jeg brugte et stykke tid på at fjerne det inderste sorte lag, men det lykkedes mig ikke fordi det ikke kunne fjernes. Maskens tætte øjenhuller gør at jeg faktisk får masken helt tæt på mit åbne æje. I og med at masken mod huden er sort stof har det flotte ydre ikke anden effekt end af være til pynt og at få mig til at ligne en robot. Masekn lugter som jeg husker permanentvæske til håret lugter, i en mild udgave. Når masken fjernes efterlader den meget serum tilbage på huden, som langsomt absorberes efterfølgende. Når det så er sagt, så efterlades min hud utrolig godt fugtet og ikke på sådan en vandet måde som jeg synes at mange sheet masker gør. Det er en god ”fed” fugt som huden har fået.

Purifying pink clay sheet mask

Denne sheet maske er 2-delt, og minder lidt om en noget dyre maske fra Swiss Clinic. Den ene del er til øverste del af andigtet inklusivt øjne og næse, og den nederste del dækker mund, kinder og kæbe. Masken er mere hudfarvet end pink. Den er dejlig at have på. Modsat de fleste sheet masker, så skal ansigtet skylles efter brug. Masken tørre en smule ind, men ikke på et niveau der kan sammenlignes med en almindelig lermaske. Efterfølgende føler jeg at min hud er renset, hudtonen er betydeligt mere ensartede, glat og blød. Virkelig lækker!

Oh K! er et af mine fortrukkende brands, når det kommer til sheet masker. De kan altså bare noget! Har du prøvet noget af Oh K!’s mange produkter?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *