Miracle Sunkissed Glow Eye & Face Palette

Miracle Sunkissed Glow Eye & Face Palette 1

I sommers lancerede Rituals en smuk og glødgivende palette, nemlig deres Miracle Sunkissed Glow Eye & Face Palette. Det er en limited edition palette, som jeg ikke længere kan finde på Ritulas hjemmeside, men den skulle efter sigende stadig være at finde i de fysiske butikker.

Miracle Sunkissed Glow Eye & Face Palette 2

Paletten indeholder, som navnet også antyder, produkter til både øjne og ansigt. Mere præcis, så indeholder den tre smukke øjenskygger, en bronzer og en blush. Selve palettens udformning er virkelig smuk. Som I kan se på det første billede, så er palettens ydre spejlblankt og med den smukkeste kobberfarve. Indeni er paletten udstyret med et spejl.

Og selve makeuppen er også smuk. Alle fem elementer af paletten er godt pigmenteret og nemme at arbejde med. I de tre skygger, er der tre trin af shimmer. Skygge nr. 1 er den lyseste og den med mest shimmer. Skygge nr. 2 er lidt mere neutral, og en tand mørkere end nr. 1, men den indeholder stadig en smule shimmer. Skygge nr. 3, som er den mørkeste, er til gengæld mat hele vejen igennem. Sammen komplimentere de tre skygger hinanden rigtig fint.

Palettens bronzer er dejlig let og nem at arbejde med, og så kan den nemt blendes ud til et flot look. Pudderet er let og løst i konsistensen, hvilket faktisk gælder for dem alle fem.

Blushen har en smuk farve, det er en lysere en af slagsen, den er candyflosslyserød og indeholder en del shimmer. For meget shimmer til at jeg synes det er pænt som blush. Jeg føler at shimmeret sidder helt forkert, at noget er gået galt i min makeup. MEN som highlighter eller øjenskygge er den perfekt. Men ikke som blush.

Jeg har lavet et swatch af paletten:

Miracle Sunkissed Glow Eye & Face Palette 3

Fra venstre: 1 eye // 2 eye // 3 eye // bronzer // blush

Er det ikke nogen smukke farver? Jeg kan i hvert fald godt forstå navnet; Miracle sunkissed glow eye & face palette.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *