Duo fra Avéne

Duo fra Avéne

Denne lille duo fra Avéne, bestående af Cleanance Emulsion Lotion og TriAcnéal, har været en hjælp for min hud, især for en 4 års tid siden, da min teenagehud rigtigt begyndte at slå igennem. Begge produkter er oliefrie cremer til ansigtet, til fedtet og udsat hud med svær akne.

Lotionen er en dagcreme, som skal bruges om morgen efter rens af ansigtet, cremen er meget let og har en mattende effekt på huden, samtidigt med at den regulere hudens egen oliebalance. Jeg kan meget godt lide duften af cremen, den er meget mild og ren og ordet sofistikeret popper op i hovedet på mig, når jeg dufter til den.

TriAcnéal er også en slags creme, men den er lidt specielt. Den skal bruges om aftenen, også efter rens, men konsistensen er ikke som andre cremer, den er gul/gylden og kommer ud i en meget tynd streg. Cremen opløser hudorme, samt begrænser nye udbrud og ardannelse, og så beroliger den huden og dæmper rødmen. Det er sikkert ren indbildning, men når jeg bruger den, synes jeg at min hud syner pænere efter jeg har påført cremen – den kan både bruges i hele ansigtet eller man kan nøjes med de udsatte områder. Den her creme har en lidt speciel duft, det er som om duften kommer af to omgange, først er den mild, lidt den samme duft som den anden creme, men så skifter den over og bliver lidt skrap.

Når man bruger disse to cremer, er det ret vigtigt ikke at bruge renseprodukter og tonere der indeholder alkohol, ikke nødvendigvis fordi at renseprodukter med alkohol er dårlige, men de kræver bare rigtig meget fugt efterfølgende, og det kan disse to Avéne produkter ikke rigtig af klare. Jeg har nemlig lavet samme fejl selv på egen hud, jeg brugte Cliniques anti blemish solutions renseskum og toner, og de var rigtig fine produkter, men ved at jeg brugte disse to cremer, som efterfølgende pleje, tørrede min hud helt ekstremt på meget kort tid, til sidst skallede huden, især huden på hagen og siderne af munden, så det er en virkelig dårlig kombination, jeg har lært af min fejl. Til gengæld har jeg også brugt dem sammen med Acénes egen gel – cleanance gel, som er en meget mild rense gel, dog er den lidt svær at vaske af igen, men så er man sikker på at ansigtet også er vasket.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *