Skal jeg bruge en silver shampoo?

silver shampoo

Før og efter vask med silver shampoo

Sådan lød mit spørgsmål til min frisør, da hun tog en silver shampoo frem og masseret den ind i mit nyfarvede hår. Jeg har jo fået lavet lidt med mit hår. Har du endnu ikke set det synes jeg du skal klikke HER! I den forbindelse fik jeg lavede en bronde, hvor håret lyses i bunden. Der er ikke skyggen af platinblond eller noget i mit hår, det er mere en naturlig varm lysning, så derfor forstod jeg ikke rigtig hvad den silver shampoo lavede i mit hår? Jeg har jo mørkt hår.

Formålet med at jeg skulle bruge den var at holde den farvede del i en lidt koldere tone. Den vil kun reagere med det farvede og ikke give nogle effekt på min naturlige mørkebrune hårfarve. En lille smugle synes jeg dog at den går ind og reagere i den brune del af mit hår.

Anvendelse: en gang om ugen skal mit hår behandles med shampooen. Den skal have lov at side i håret i 5-10 minutter. Og nej, bare fordi den ikke skylles ud med det samme er det ikke en hårkur. De lilla pigmenter skal bare have tid til at arbejde sig ind i håret.

Men hold nu kæft et svineri!

Væggene, gulvet, vasken og håndklæder! Jeg er glad for at jeg ikke havde tøj på imens for så var det da blevet meget grimt. Jeg selv lignede et billedkunstlokale… Måske en badehætte ville være en rigtig god investering! Man skal i hvert fald ikke have tøj på mens man bruger sin silver shampoo, medmindre at man sidder i en frisørstol. Det farver simpelthen så meget, det har overraskede mig ret meget. Jeg ville også ønske at jeg havde haft nogle handsker (dette skal på indkøbslisten sammen med en badehætte), da mine negle, både under og omkring har fået farve. Mine hænder har generelt fået et svagt blåligt skær, trods grundig vank OG så havde jeg en par katte rifter som nu ligner kuglepen streger på min hånd…

MEN trods det, så synes jeg faktisk at silver shampooen giver en god effekt i mit hår selvom det ikke er gråt hår jeg går efter. Jeg kan godt lide det lidt koldere skær den giver. På de øverste billeder er der en lille forskel i lyset der skal tages højde for, men ellers er der ingen form for redigering af billederne.

silver shamoo 2

Her kan i se min hånd med katte rifterne, er det ikke rigtig at det mere ligner kuglepen?

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *