24 timers mattende creme fra Garnier

garnier nordic moisture match 24h mattifying fresh cream

Garnier er et hudplejemærke jeg faktisk synes ret godt om. Det er gode og effektive produkter til en pris alle kan være med på. Da der var tilbud på flere af Garniers produkter i Føtex tænkte jeg at det måtte være tid til, at prøve noget fra mærket, som jeg ikke havde prøvet før. Jeg købte derfor Nordic Moisture Match til kombinere til olieret hud. Det er en mattende og frisk ansigtscreme, der lover 24 timers hydrering.

Cremen indeholder planteeliksir der tilfører den rette mængde fugt til huden samt grøn te ekstrakt, som mattere huden, gør den mere ensartede og giver huden en øjeblikkelig friskhed, som også skulle holde hele dagen. Som du kan se på billedet har selve cremen også et grønt skær. Den er hurtigt absorberede men kræver en grundig udmassering i ansigtet. Huden efterlades blød, fugtet og lettere mat. Jeg synes ikke at matheden er fuldendt, men den mattere mere end almindelige dagcremer gør. Jeg synes at jeg kan blive ved med, at komme creme på, uden at der kommer en form for mæthed i huden.

Minder den ikke utroligt meget om en noget dyrere creme?

Konsistensmæssigt minder den faktisk utroligt meget om the body shops vitamin E aqua boost sorbet, hvis du kender den? Det synes jeg er lidt sjovt, for der er en ret stor prisforskel på de to produkter. De har begge den lidt gelerede cremede og lettere grynede konsistens. Begge cremer er lette på huden og virker kølende og så skulle de begge virke mattende. På det punkt synes jeg også de giver noget nær samme effekt. Og så vil jeg sige at Garniers dufter meget bedre og knap så kraftigt som aqua boost sorbet fra the body shop. For mig synes jeg at de to produkter er tæt på identiske, så der er ret mange penge at spare hos Garnier.

Hvilke produkter bruger du fra Garnier?

Relaterede indlæg

4 kommentarer

  1. Jeg har netop købt den nye rens og toner til sensitiv hud 🙂 Ellers har jeg ikke rigtig brugt nogle af deres produkter før.

    1. Den serie har jeg også selv kigget på, jeg er nemlig ved at løbe tør for renseprodukt, så måske det bliver den næste serie 🙂 Du må endelig skrive hvad du synes om dem! 🙂

    1. Jeg vil sige at jeg slet ikke bemærker noget i forhold til at den indeholder alkohol, men hvis du har meget sensitiv hud og tidligere haft problemer med produkter der indeholder alkohol skal du selvfølgelig heller ikke kaste dig ud i noget din hud ikke kan tåle :/ Der findes heldigvis MANGE andre fantastiske cremer derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *