Moshi Moshi Mind jaderulle

jaderulle 1

jaderulle 2

Jeg har meget længe gerne ville prøve sådan en jaderulle, jeg har bare aldrig fået investeret i en. Så da denne lå i august måneds Goodiebox, var jeg alle vilde. Min begejstring faldt dog rimelig hurtig til jorden. Jeg synes nemlig at selve ruller virker til at være af rime dårlig kvalitet. Både den store og lille rulle falder hele tiden af, limen kan ikke holde dem på plads…

Hvorfor bruge en jaderulle?

Der er flere gode fordele ved at bruge en jaderulle. Den opstrammer og toner ansigtsmusklerne. Hjælper med at raffinere porerne. Mindsker fine ligner og rynker. Mindsker hævelse og rødmen omkring øjnene. Stimulere lymfesystemet for at forbedre elimineringen af toxiner, der har ophobet sig i huden.

Jaderullen fås med flere forskellige sten, der på sin vis har sin egen betydning. Den grønne Aventurin giver held og fremgang og styrker kreativiteten. Den lilla Ametyst beskytter mod uønsket indflydelse og har en rensende effekt. Den giver også tillid og tro. Den hvide Opal bringer letsind og livsglæde og giver mental styrke. Den lyserøde Rosa Kvart styrker kærligheden og giver ro.

Sådan bruger du en jaderulle

jaderulle 3

Det anbefales at man anvender jaderullen i 5-10 minutter, hver dag for bedst resultat. Det er bare voldsomt lang tid at stå og rulle sit ansigt. Jaderullen kan anvendes på ren hud alene, eller den kan anvendes sammen med serum eller creme. Jeg kan godt lide at rulle ansigtet sammen med mit serum, som jeg så er ekstra gavmild med, når der skal rulles.

Det giver en let ansigtsmassage, om end lidt hård og flad. Men jeg kan godt lide at stenen er kølig mod huden. Jaderullen kan med fordel opbevares i køleskabet, så den er ekstra kold når den skal i brug.

jaderulle 4

Bruger du en jaderulle?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *