Mine nye Le Mini Macaron lakker

le mini macaron sugar crush 1

le mini macaron sugar crush 2

Jeg har tidligere skrevet om Le Mini Macaron, flere gange faktisk. Men det er sku lækkert! Det er en super nem og hurtig måde, hvorpå man hjemmefra kan lave en flot og holdbar gel manicure eller pedicure. Og med deres mange flotte lakker er der vidst lidt for alle. De sendte to lakker jeg har afprøvet, er den flotte neutrale Rose Antique og den søde og smukke Sugar Crush. Sidstnævnte er min favorit. Den har en diskret let lyserød farve og så er den spækket med lyserødt glimmer. Navnet Sugar Crush er helt perfekt. Dog er det ikke helt den samme farve som lakkens låg viser. Glimmeret i lakken har ikke samme lyserøde karakter i virkeligheden, hvilket er lidt ærgerligt, for den er faktisk lidt flottere på lakkens låg.

le mini macaron sugar crush 3

Sugar Crush & Rose Antique

Læs om hvordan du bruger Le Mini Macaron HER. Har du selv lyst til at prøve, så finder du blandt andet Le Mini Macaron hos NiceHair.dk hvor du altid får ekstra 5 % rabat, gælder også i forvejen nedsatte vare, med koden HB5.

Du skal bare huske at 3-4 tynde lag er bedre end to tykke lag. De tykke lag bliver nemlig så tykke at gelen modsat, ikke holder specielt længe, da den let kan pilles af på grund af tykkelsen og den manglende vedhæftning til forrige lag. Følg anvisningen nøje og husk meget tynde lag!

Kender du Le Mini Macaron?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *