Matas Striber får nyt design og tre nye ansigtsplejeserier

matas mild

Fra marts måned sker der noget nyt i Matas butikkerne. Stribernes design er nemlig ved at blive opdateret og de er startet med Striberne i ansigtskategorien. Herefter vil også produkter til krop og hår blive fornyet, efter 14 år med det samme design. Som udgangspunkt er produkternes indhold det sammen, nogen er dog opdateret for en forbedret brugsoplevelse. Derudover lancerer Matas også tre helt nye ansigtsplejeserie med i alt 29 nye ansigtspleje- og renseprodukter målrettet forskellige aldre og hudtyper.

Det nye design hylder rødderne i den nordiske natur, men selvfølgelig holder de fast i de karakteristiske striber, som vi kender dem, blot i en mere moderniseret udgave. I det nye design er striberne blevet en smule smallere, og der er kommet flere af dem. Farverne i de forskellige serier er inspireret af den nordiske natur, som vi er omgivet af. Brugen af farver gør det overskueligt for forbrugeren af vælge produkter med eller uden parfume. Og i forhold til designet på produkterne, så er der flere som har fået en airless emballage, der øger hygiejnen.

Matas Mild

En af de helt nye serier er Matas Mild, som også er den største af de tre nye serier. Serien henvender sig til alle, der ønsker ekstra skånsom pleje. Serien indeholder produkter til normal hud, sensitiv hud og normal/kombineret hud. Serien består af 8 forskellige cremer, der alle er rige på allantoin som virker beroligende for huden. Foruden hudpleje, så indeholder Matas Mild også et komplet rensesortiment af renseservietter, -mousse, -mælk, vaskegele, skintonic samt en micellar water. Du finder alle produkterne HER *.

Herunder ses et udførligt skema over hvilke Matas Mild rense- og hudplejeprodukter der på nuværende tidspunkt er i sortimentet. Disse er endvidere inddelt i hvilke hudtyper de enkelte produkter retter sig mod (alle rense er velegnet til sensitiv hud), og hvilke aktive ingredienser der anvendes.

matas mild rens

matas mild pleje

Alle produkter i Matas Mild serien er Svanemærket, der sikre forbrugerens garanti for kvalitet, sundhed og mindst mulig belastning af miljøet OG har Astma-Allergi Danmarks blå krans. Jeg har testet fem af de nye produkter i Matas Mild serien. Der er både en rens, en skintonic samt en micellar water til den meget hurtigt morgenrens samt en 24 timers ansigts- og øjencreme.

Mild Rensemousse (sensitiv hud)

En meget mild og effektiv ansigtsrens. Den kommer ud som en let, og alligevel dejlig fyldig skum. Rensen indeholder vaskeaktiver fra kokos, som effektivt men skånsomt renser huden og betaine der modvirker at huden udtørrer og føles stram.

Mild Micellar Water (sensitiv hud)

Jeg bruger stort set altid en micellar Water, som rens af ansigtet om morgenen. Det er hurtigt og det er nemt. Denne micellar water er for det første kæmpe stor! Den indeholder 500 ml. hvilket er lige voldsomt nok, synes jeg. Jeg er til gengæld vild med det nye åben-lukke-system, som både denne og skintonicen har. Jeg tænkte at det ville være besværligt at hælde micellar water ud af den her kæmpe store flaske, men der er ingen problemer overhovedet. Og at det tilmeld er en god og effektiv micellar water er jo fantastisk. Ikke at jeg oplever de store forskelle på micellar waters i det store hele, en billig micellar som denne er lige så god som de meget dyre.

Mild Skintonic (sensitiv hud)

En toner er ikke et ligegyldigt step i renserutinen. Den fjerner de allersidste rester af snavs, og gør huden klar til at modtage de efterfølgende hudplejeprodukter. Denne toner har samme store størrelse på 500 ml., men den har også samme fantastiske åben-lukke-system som micellar wateren.

Mild 24H Ansigtscreme (normal hud)

Denne 24 timers ansigtscreme indeholder foruden allantoin, også jojobaolie er fugter og plejer huden samt sheanød der styrker hudens naturlige barriere og stimulere dannelsen af kollagen. Det er en dejlig ansigtscreme. Den er fyldig og let på huden, den er nem at massere ind, og så efterlades huden beroliget, blød og fugtmættet. Jeg fortrækker at anvende cremen som natcreme, da den er lidt længere tid om at trænge ind i huden, end min morgenrutine rækker tid. Ét pump creme giver en meget gavmild dosering, og især hvis jeg har en ansigtsolie under er et pump creme for meget.

Mild Øjencreme (sensitiv hud)

Det gælder også for denne øjencreme, at den dosere meget gavmildt. Et pump er alt alt for meget, til gengæld er den nem selv at syre, så man får en mere passende mænge øjencreme ud. Øjencremen er let og af tyndere slags. Den masseres let ind i den sarte hud omkring øjnene, hvor den fugter og beroliger huden. Også denne er dejlig i brug.

Matas Anti Wrinkle og Matas Firming

Foruden den nye Matas Mild serie er der også kommet to andre serier, nemlig Matas Anti Wrinkle og Matas Firming. Matas Anti Wrinkle er målrettet alderen 35+ og består af ni anti-age produkter, der fugter, reducerer rynker og virker cellefornyende. Matas Firming er målrettet den modne hud med alderen 50+. Serien består af seks produkter der stimulerer dannelsen af kollagen og strammer op, fugter og reducere rynker, øger hudens spændstighed og elasticitet.

Har du været i Matas og set de nye serier?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *