Miqura peeling og maske til både øjne og læber

miqura lip mask & eye mask

Når jeg tænker på Miqura, tænker jeg med det samme lækre sheetmasker. Og de laver dem simpelthen til alt: diverse sheetmasker til ansigtet inkl. til øjne og læber, til føder, hænder og hår. Men de laver faktisk også cremer og andre former for masker og rensetilbehør. Blandt andet deres Silke peeling Cocoons, som jeg endelig har får testet. Med andre ord, så laver Miqura faktisk rigtig meget forskelligt inden for hudpleje, men primært sheetmasker. Hos NiceHair er mange af deres masker at finde til virkelig gode priser (med mere en 50% rabat), og hvis du handler hos NiceHair, kan du med fordel bruge koden HVERDAGSBLUSH5 og spare yderligere 5% på hele dit køb.

Miqura Silke Peeling Cocoons

Disse silkecocoons til fingerspidserne skulle være en effektiv og unik, men samtidig en mild peelingmetode, der skulle give et dybderensende og silkeblødt resultat. De skulle virke poreminimerende, fjerner urenheder og døde hudceller samt berolige huden. Og så er de velegnet til alle hudtyper. De er udelukkende baseret på naturlige ingredienser, der stammer fra en familieejet fabrik i Asien, som har specialiseret sig i hvordan silke fungerer i hudpleje. De indeholder blandt andet sericin, der er blevet brugt som erstatning af serin, der er hudens naturlige fugtkilde, og får derfor huden til at arbejde indefra og ud. Derudover har de en antioxiderende virkning, som har en udglattende effekt på huden, hvilket giver en smuk og glat udstråling, samt en fugtet og fornyet glød. Den gule farve i disse silkecocoons virker desuden UV-beskyttende på huden. Alt dette skulle resultere i en lækker blød hud.

miqura Silke Peeling Cocoons

Sådan anvender du dine cocoons: først skal den blødgøres i varmt vand i 2-3 minutter. Herefter skal du sætte den på din finger og forsigtigt massér ansigt, læber og huden under øjnene for en mild og eksfolierende effekt. Herefter vil det være ideelt at anvende de to masker, som jeg har skrevet om herunder. Ellers er det bare på min din favorit ansigtscreme, øjencreme og læbepleje. For optimal effekt bør du gøre dette 3-7 gange om ugen. Hver cocoon kan anvendes 4-5 gange.

Når de er blødt op i vand, er de en smule mindre stive end før, men det er ikke meget. De er stadig meget pappede. Jeg oplever endda at cocoonen fnuller, som var det vådt papirmateriale, når den tages i brug. Jeg oplever heller ikke at de har nogen egentlig eksfolierende effekt og er mildest talt meget skuffet. De er besværlige at anvende både ved forberedelse og i brug, og så får jeg absolut intet ud af at bruge dem. Jeg kan ikke mærke noget under behandlingen eller efter. Jeg har givet dem en ordentlig chance, og prøvet dem flere gange, men nu er resten smidt ud. Dem giver jeg simpelthen nul stjerner til…

Miqura Eye Mask

Miqura Eye Mask er en skøn maske til huden under øjnene. Masken tilfører huden ekstra fugt og pleje, så du genvinder vitaliteten, og får et mere ungdommeligt udtryk. Masken er blandt andet beriget med collagen og jojobaolie, der fugter og forebygger den sarte hud omkring øjnene, så denne ikke udtørre. Derudover har øjenmasken en anti-age og kølende effekt.

miqura eye mask

Masken påføres på ren og tør hud, hvor den skal sidde i 15 minutter. Herefter skal de overskydende produkt fordeles ud omkring øjnene, hvis der er noget tilbage. På den måde får du fuldt udbytte af maskens serum, som ikke skal skylles af efter brug. Selve masken er en fast gele sheetmask-ish med guldglimmer. Masken skulle have en kølende effekt på huden, men jeg oplever ikke noget aktivt kølende, blot fugtet-gel-koldt. Masken er behagelig at have på og så efterlader den huden blød og gennemfugtet. Jeg oplevede ikke at der var behov for at, massere overskydende produkt ind i huden, da der ikke var noget tilbage.

Miqura Lip Mask

miqura lip mask

Miqura Lip Mask er som navnet antyder en sheetmaske til læberne, og den minder utroligt meget om øjenmasken. Masken tilfører hurtigt og effektivt læberne intens fugt. Den er beriget med rige ingredienser bestående af blandt andet jojobaolie, der nærer i dybden og forebygger tørre og sprukne læber. Miqura Lip Mask sidder helt tæt omkring munden, og omslutter læberne til perfektion, så du får den rette pleje hele vejen rundt. Den er derfor også rigtig dum at anvende når du er forkølet og har en tilstoppet næse, men en lille revne gør det muligt at trække vejret gennem munden, hvis det skulle blive nødvendigt.

Når du skal bruge denne maske gælder det samme som for øjenmasken. Den skal påføres på rene læber, og gerne efter en peeling/scrub, så produktet kan trænge længere ind. Herefter skal den sidde i 15 minutter, før du tager den af. Heller ikke her skal det overskydende produkt skylles af, men blot fordeles så det kan trænge ind i læberne. Masken er stort set den samme som øjenmasken, både i udseende og materiale. Også denne er behagelig at have på. Man skal dog slappe helt af og hverken smile eller grine. Masken kan nemlig meget hurtigt komme ud af kurs. Resultatet er fugtet, bløde og velplejede læber. Men om den er 59 kr. værd som er det man skal give på fuld pris, så er svaret nej. Jeg ville ikke slev give 59 kr. for denne engangsmaske.

Har du prøvet nogle af Miquras produkter? Hvilke?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *