Nyt makeupbrand i Normals: The Makeup Library

The Makeup Library Normal 1

The Makeup Library er et relativt nyt makeupbrand, der eksklusivt forhandles i Normal. Produkterne følger de gavmilde priser som Normal er kendt for, og skulle have en kvalitet som kan sammenlignes med slev de dyreste brands – det er jeg dog meget uenig i, men mere om det om lidt. Ideen bag brandet er, at man selv bestemmer, man vælger de makeupprodukter der passer til én og det look man gerne vil opnå. Men gør man ikke altid det?

Skønhedsbogen

The Makeup Library: Makeupbiblioteket, indeholder lige nu mere end 60 forskellige produkter, som kan deles op i kapitler. Kapitel 1 ”Makeup Magic” indeholder to primere. Kapitel 2 ”Face Prime Face Time” indeholder foundation serum, concealers, creme blush og mineralpudder. Kapitel 3 ”Browsing for Love” indeholder eyebrow sculptur og eyebrow gel. Kapitel 4 ”Eye Games” indeholder mineralske øjenskyggepaletter, eyeliners og tre forskellige mascaraer. Kapitel 5 ”Lips in Sync” indeholder lipliner, gloss, lacquer og chubby.

Primer Matte: Abracadablur

Abracadablur er en ansigtsprimer og faktisk en ret god en af slagsen. Den har en dejlig let og en smule fast gel konsistens, der nemt fordeles på hudens overflade. Primeren minder mig umiddelbart en smule om the body shops instablur, denne er bare ikke grynet på samme måde som den fra the body shop, men jeg føler at effekten på huden er den samme. Abracadablur giver huden et naturligt mat finish og klar til næste step: ansigtsmakeuppen. Deres anden primer (som jeg ikke har på billedet) er deres Bubble Spell. Det er også en ret lækker og let matterende primer. Den er fyldig og hudfarvede og så efterlader den huden glat, jævn, blød og klar til ansigtsmakeuppen. Selvom den er hudfarvede, oplever jeg ikke at den på nogen måde korrigere hudfarven.

Volume Mascara: Shh… Turn It Up

The Makeup Library Normal 2

Denne mascara har ikke imponeret mig. Den er tilpas våd og påfører en tilpas mængde mascara ad gangen. Men den giver stort set ikke vipperne noget buk. Og den imponerer heller ikke i forhold til at være en volumen mascara. Heller ikke på evnen til at give vipperne længde for den sags skyld. Desuden er jeg ikke så vild med hvordan børsten snoer sig. Måske I kan fornemme spiralformen, som børstens udformning har? Om ikke andet , så synes jeg at det gør applikationen svære.

Eyebrow Gel: Just Browsing

The Makeup Library Normal 3

Denne bryngel er nok den værste jeg til dato har prøvet. Dens konsistens er hvid og tyk, og så kan jeg godt fortælle at den klumper og ser ikke særlig pæn ud på brynene. Slet ikke når mine bryn er så godt som sorte. Klumperne kan godt redes ud og udjævnes, men jeg synes ikke at den er besværet værd. Den giver ikke bedre hold end så mange andre bryngels…

SÅ The Makeup Library er IKKE mit nye favoritbrand. Primerne er god, men det er ikke sådan, at jeg sidder tilbage med en følelse af at skulle ned i Normal og prøve flere af brandets produkter.

Har du prøvet noget fra The Makeup Library?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *