Depend sommer 2019 byder på farver med knald på

I dag er min første officielle feriedag, hvilket jeg har set frem til meget længe. Størstedelen af min ferie kommer til at gå med husrenovering, men bare det at væggeuret ikke ringer om morgenen er guld værd! Jeg elsker sommer, sol og varme. Derfor er jeg også ærgerlig over det forår vi har haft og starten på sommeren. Der har ikke været meget sol og varme over Danmark, og heller ikke mange dage hvor jeg har kunne bruge sommertøjet. Jeg krydser fingre for at sommeren alligevel bliver varm og dejlig i de uger jeg har sommerferie, selvom den første uge ikke har en imponerende vejrudsigt… I forbindelse med sommer, sol og varme følger også en flot kulør, og med en flot kulør gør farver med pang sig rigtig godt. Og det er lige præcis farver med pang, som Depends sommerkollektioner bæger præ af.

Minilakkerne har 25 års jubilæum

Som jeg også fortalte i forbindelse med Depends forårskollektioner, så kan Depend i år fejre 25 års jubilæum for deres minilakker. Det fejrer de ved at alle nye minilakker i år får et jubilæumsdesign, som ses på hætten. Det er både minilakkerne og O2 lakkerne der har fået designet. Designet på deres 7Day lakker er som vi kender det og ikke en del af jubilæet.

O2 kollektionen Soul of Marrakech

depend sommer 2019 soul of marrakech 1

Kollektionen Soul of Marrakech er inspireret af det summende liv i Marrakech. Farve, duft, lyd og mystik i en skøn blanding af gammelt og nyt, præcis som sommeren 2019. Kollektionen byder på varme flammende farver, grønne nuancer, farver vi kender fra blomsterbedet og den blå himmel. Med andre ord er denne kollektion inkarnationen af sommer. Derudover så er lakkerne i par; en creme farve og en matchende shimmer farve der begge er heldækkende. En absolut smuk kollektion.

depend sommer 2019 soul of marrakech swtaches

Jeg ligger altid to lag lak, da det er som altid et passende antal lag. Jeg oplever at det er de færreste lakker, som har brug for flere lag, og når det er, så er det typisk meget lyse farver. I Soul of Marrakech har der kun været behov for to lag ved alle lakkerne. De er alle heldækkende, som I også kan se på billedet herover. Jeg er især vild med shimmerlakkerne, de er så smukke, når de er så fyldige i farverne samtidig. Fra kollektionen har jeg fire favoritter; den orangefarvede shimmerlak nr. 588, den cremede lyserøde farve nr. 593 (som minder om min absolutte yndlings Disneyfilm: Den Lille Havfrue, da Ariel skal til middag i paladset), den røde/koralfarvede shimmerlak nr. 589 og den smukke lyseblå shimmerlak nr. 547.

7Day kollektionen Beat It

depend sommer 2019 7Day kollektionen Beat It 1

Depend sommer 2019 Beat It kollektionen byder på otte kraftfulde farver, hvoraf flere af disse er i neon kategorien. Kollektionen opfordrer til at træde ind på klubscenen og mærke pulsen, uden hæmninger. At bryde stilregler og skabe egne trends med dristige farver. Da jeg modtog kollektionen kom den orange neonfarve ”King of pop” på tærneglene lige med det samme. Den er bare så flot og tæt på at være selvlysende. Jeg er vild med det. Alle otte farver er repræsenteret på billederne herunder. Under billederne, finder du navnene på lakkerne, samt beskrivelse af farven.

depend sommer 2019 7Day kollektionen Beat It 2

  • Saved by the 90s: neon pink
  • King of pop: neon orange
  • Neon motion: neon lys grøn
  • Beat the beta: flot sommerlig turkis
  • Pump it up: knaldgul
  • Hit the floor: dyb blå
  • Let’s go clibbin’: bær rød/pink
  • Oversize me: perfekt lilla

Jeg har brugt to lag lak, men især den orange og gule farve ville ikke have skade af et tredje lag. Ellers er alle lakkerne flot dækkende og kraftige i farverne. Generelt er jeg fuldstændig vild med denne kollektion, jeg synes farverne er vildt flotte. Men skulle jeg vælge én der er absolut yndlingslakken, så må det være den pink saved by the 90s, den skriger bare sommer.

Hvad synes du om sommerens kollektioner? Har du en favorit kollektion eller en absolut favorit farve?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *