Nyhed fra Sensai: Total Lip Gloss

Sensai total lip gloss

Det er ikke fordi jeg har et specielt stort kendtskab med Sensai. Dette er faktisk kun mit nummer to blogindlæg om produkter fra brandet. Du kan læse mit første indlæg HER, hvor jeg blandt andet har testet nogle af deres blushes og en mascara. I dag skal det handle om en nyhed til læberne fra Sensai. Det er en lip gloss, og som nogen af jer måske allerede ved, så er lip gloss ikke min favorit type af makeupprodukter. Jeg hader simpelthen klistre. Men jeg er altid åbne for at teste dem, da de kan overraske positivt slev på klistredelen.

Sensai Total Lip Gloss

Total Lip Gloss fra Sensai er i et prisleje hvad jeg vil kalde dyrt. 4,5 ml gloss koster nemlig 330 kr., men jeg vil så også sige, at denne kan noget mere end en almindelig standard lip gloss kan præstere. Total Lip Gloss er både læbepleje og -makeup i ét. Dens formlen er baseret på Total Lip Treatment kombineret med Koishimaru Silm og Lip Care Compleks, der kontinuerligt fugter og minimere fine og vertikale linjer, for bløde læber med silkeagtig glathed. Komponenten Lip Care Complex er en cocktail af abrikosekstrakt, der giver bløde og glatte læber, Yuzu ekstrakt der fremmer blodcirkulationen som kan fremme størrelsen af læberne, samt Aqua Firming Conditioner og Full Moisture Oil for maksimal fugt.

Så den fugter, blødgør, udglatter, minimere fine linje og forstørrer læberne

Lip glossen har en rig og flydende tekstur, der er meget lig en almindelige lip gloss. Den er nem at anvende og giver et resultat af fyldigere læber med smuk glans. Desuden oplever jeg at den faktisk er ret behagelig på, dens klistreniveau er minimalt og det sætter jeg stor pris på. Engang imellem når jeg bruger lip glossen, kan jeg godt mærke en svag prikken i læberne, som jeg tænker stammer fra Yuzu ekstrakt, der som sagt fremmer blodcirkulationen i læberne. Sensai Total Lip Gloss har en let rosa nuance som faktisk ikke kan ses på læberne og så indeholder den svagt lidt shimmer. Shimmeret kan kun lige ses hvis lyset rammer helt rigtigt og man er tæt nok på læberne. Ellers ligner det bare en klar gloss på læberne.

Kender du Sensai?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *