Goodiebox september 2019 // Switch It Up

goodiebox september 2019 1

Det hed sig jo sådan set, at Goodiebox skulle sendes ud midt på måneden. I lang tid synes jeg dog, at det er senere den bliver sendt afsted. Derfor vidner ankomsten af Goodiebox også om at endnu en måned ved at være slut. September måneds boks har temaet Switch It Up og opfordre til nye rutiner, nu vi er gået en ny årstid i møde. Og det er da også en super lækker boks igen i denne måned. Og mon de har tænkt over alt det lyserøde, som boksen indeholder?

Goodiebox september 2019 indeholder:

AfterSpa: Magic Makeup Remover (full size). Dette er ikke en ny form for produkt for mig. Jeg har prøvet flere forskellige slags og det er simpelthen fantastisk. Det er så nemt og enkelt at fjerne makeup på denne måde; en klud og lidt vand. Det eneste minus er at den selvfølgelig skal vaskes. Men den holder i lang tid og den spare dig for en masse makeupfjerner.

Essentials ny Goodiebox: Face Mist (full size). Endnu en af Goodiebox’ egne kreationer. Det er umiddelbart en almindelig face mist, der fungerer på flere måder. Den køler hvilket er lækkert om sommeren, og den fugter som er rigtig godt i forbindelse med årstidsskift. Face misten er fin at se på, jeg er vild med det enkelte og det lyserøde.

Figs & Rouge: Wounder Love Charm Elixir (full size). Figs & Rouge har tidligere været repræsenteret i Goodiebox, og nu giver de os en ”glow elixir”. Produktet giver glød, revitalisere, blødgør og fugter huden. Man skal anvende 3-6 dråber på huden før makeuppen lægges, men den kan også anvendes uden makeup, for en hud der stråler.

goodiebox september 2019 2

Miqura: Lip Mask (full size). Jeg har tidligere testet denne maske, som du kan læse HER. Det er ikke en maske der har imponeret mig synderligt meget, og slet ikke til prisen.

Æther: Xtræm Eau de Parfum. Månedens højdepunkt er helt sikkert disse 10 ml parfume fra Æther. Duften er unisex, men jeg synes ikke at der er meget mand over den. Duften er en kombination af træ, blomst og et strejf af musk, der tilsammen skaber en subtil, sensuel og varm duft perfekt til efteråret. Det eneste jeg synes er lidt ærgerligt er, at jeg kun kan dufte duften i det øjeblik jeg sprøjter den på. Derefter er den væk. Er der mon andre der oplever det samme?

September måneds Goodeibox indeholder fem produkter, hvoraf fire af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 585 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *