Mild scrub & micellar fra embryolisse

embryolisse lotion micellaire

Måske du allerede har læst min anmeldelse af embryolisses ansigtscreme hydra-mat emulsion? Om ikke andet, så har jeg fået fingrene i flere produkter fra brandet, og jeg skriver pt også på endnu en anmeldelse af et embryolisse produkt, men mere om det en anden dag! I dag vil jeg fortælle om to produkter, der hører under rensning af huden; en micellar water (Lotion Micellarie) og en ansigtsscrub (Crème Exfoliante).

Lotion Micellarie

Dette er som sagt en micellar water, og en meget almindelig standart en af slagsen. Den både renser huden, fjerner makeup og toner huden, og så er den velegnet til brug af alle hudtyper. Jeg renser og plejer ansigtet, som I nok allerede ved, både morgen og aften. Om aftenen går jeg mere i dybden med en ordentlig rens, hvorimod jeg om morgenen bruger en hurtig og effektiv metode, som i lange tider har bestået af en micellar water af den ene eller anden form.

Denne micellar water indeholder blandt andet kamille og kornblomst, der begge medvirker til at rense og berolige huden, mens troldnød og glycerin toner hudens overflade. Den skulle både fugte, balancere huden og mindske rødmen. Sidstnævnte er jeg ikke helt enig i at den gør. Min hud har i hvert fald samme rødmen før anvendelse som efter, også selvom jeg har anvendt den på daglig basis, i et langt stykke tid.

Micellar wateren, og scrubben for den sags skyld, har den samme duft som mange andre af embryolisses produkter også har.

Crème Exfoliante

Når jeg endelig skal bruge en ansigtsscrub, skal det også være en som rent faktisk scrubber huden. Embryolisses Crème Exfoliante er til en start meget mild, overfladisk og cremet. Hver gang jeg bruger den, tænker jeg at den ikke er som jeg husker den? For der er faktisk nærmest intet scrub over den, når jeg begynder. Men som den masseres ud i huden, kommer de mange meget små kron til deres rette. Scrubben udvikler sig til at være en okay en af slagsen, som sagtens kan mærkes på huden, men samtidig virker mild og cremet.

Kender du embryolisse?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *