Jeg er vild med essence efterår 2018 kollektionen!

essence efterår 2018 1 kollektionen

Her ses et udpluk af den nye essence efterår 2018 kollektion. I kollektionen fås der både flere forskellige produkter end de viste, og så fås produkterne også i flere forskellige farver og udgaver. Jeg har virkelig glædet mig til at denne kollektionen udkom. Jeg har set en masse sneak peeks på produkterne og nu er de her endelig – og de skuffer bestemt heller ikke!

De billige priser

Og må jeg endnu engang lige nævne essences utrolig gode kvalitet, og utrolig billige priser? Jeg er vild med det! De holder priserne nede, ved at de ikke bruger penge på reklamekampagner og store og dyre kendte personligheder. Har du måske nogensinde set en reklame for essence cosmetics i fjernsynet?

Desuden er produkternes emballage ikke eksklusive og luksuriøse; emballagen består som oftest af plastik og pap. MEN det er så absolut ikke en kedelig emballage! Jeg synes tit at de gør noget godt for produkternes udstråling. Ofte synes jeg at deres designs er super søde. Så at emballagen ikke er af stilrent og dyrt metal eller andet materiale, er ikke noget der gør mig noget. Tværtimod er jeg vil med det!

Too glam to give a damn

Blandt kollektionens nyheder er der øjenskyggepaletten ”too glam to give a damn”, som også fås i flere forskellige udgaver. Men jeg kan godt sige at denne her er fantastisk! Allerede da jeg åbnede den, tænkte jeg at det var lige de rette farver for mig.

essence efterår 2018 2 too glam to give a damn

Læg også lige mærke det palettens kunstneriske og lækre design af lyserøde roser eller måske pæoner. Om ikke andet så er dens ydre smukt, og det skiller sig ud fra de mange almindelige og kedelige paletter af udseende.

essence efterår 2018 3 too glam to give a damn

Jeg kan også meget godt lide hvordan skyggerne er inddelt indeni. Det er ikke som det plejer at være. Skyggerne er inddelt i forskellige cirkelstørrelser, som egentlig er meget passende i forhold til hvilke skygger jeg bruger mest af. Den helt store er også pæn som highlighter.

Som sagt var skyggernes farver lige noget for mig, og da jeg så prøvede dem! Hold nu op de er flotte. Jeg har lavet en swatchsarm herunder, men hvad man kan se der, retfærdiggøre slet ikke palettens virkelig effekt. Flere af skyggerne har det her shimmer/chrome over sig, og så er de også ok pigmenteret, jeg synes at det er shimmer/chrome skyggerne der er bedst pigmenteret. Og så skinner de som bare fanden.

essence efterår 2018 4 too glam to give a damn swatches

Go for the glow

essence efterår 2018 5 go for the glow

Også her har vi en fantastisk smuk palette. Der kan man i hvert fald snakke om holografisk design. Den spiller så smukt i lyset, og kommer frem med hele farveskalaen. Waow siger jeg bare.

essence efterår 2018 6 go for the glow

Go for the glow 02 the warms, er en highlighterpalette bestående af tre varme, metalliske, unikke og holografiske highlightere. Der er en smuk gylden, som nok er den mest almindelige highligher når den kommer på. Derudover er der en rosa med et holografisk lilla spil, samt en lysere mere almindelig highlighter, dog med et let holografisk koral spil over sig, som du kan se på billedet herunder. Igen retfærdiggør billedet ikke virkeligheden. Og mine swatches er selvfølgelig hvis i den omvendte rækkefølge.

essence efterår 2018 7 go for the glow swatches

Vejen til den perfekte ansigtsmakeup

essence efterår 2018 8 insta perfect liquid make up

Den nye kollektion byder på en masse spændende produkter, blandt andet en række nye primere, som mattifying + pore minimizing primer med sort ler. En primer klargør og gør huden mere jævn, så den efterfølgende makeup lægger sig pænere og mere jævnt. Primeren med sort ler er også grå, men den gør ikke huden grå! Primeren har en let parfumeret frisk og sødlig duft, og så er den meget let og trænger hurtigt ind i huden, som efterlades blød og glat. Om den virker matterende? Det synes jeg sådan set ikke at nogen som helst produkter gør, så nej ikke rigtig, i hvert fald ikke noget der holder særlig længe…

Efter man primet sin hud er man klar til næste step for en flowless ansigtsmakeup, nemlig concealer og foundation. Også her kommer essence med et par nyheder. En af nyhederne er camouflage + healthy glow concealer, der bruges til mørke rande under øjnene og rødme ifølge urenheder. Concealeren har en udmærket dækkeevne og lysreflekterende pigmenter, og så er den desuden vandfast og indeholder vitamin E og provitamin B5. Jeg synes at concealeren har en snært af en duft, men det er meget svagt.

Udover en concealer er der også en foundation iblandt nyhederne, og det er #insta perfect liquid make up, som også er vandfast og så skulle den have en stærk matterende effekt. Den er da også pæn og mat når den lægges, men mathed holder altså bare aldrig særlig længe hos mig, jeg er ret ked af min meget skinnende hud… Når men i hvert fald er det en foundation der er ret OK. Den er let og alligevel effektiv. Synes man ikke at den har dækket god nok, kan man opbygge en mere intens dækkende effekt.

For den perfekte ansigtsmakeup, kan man toppe den nu flotte hud, med blandt andet lidt highlighter fra f.eks go for the glow paletten, lidt blush og måske lidt bronzer.

Sølv og vipper

essence efterår 2018 9 melted chrome eyeshadow

Udover de smukke øjenskyggepaletter, fås der også de her single skygger; melted chrome eyeshadow som jeg har i farven 04 steel the look. Det er en meget pigmenteret sølv, metallisk farve, som skinner fantastisk meget i lyset. Den her smeltet chrome effekt er eventyrlig og noget jeg hurtigt er blevet glad for. Sølv er ikke en farve jeg bruger i hverdagen, men som et led i øjenmakeuppen med en lille snært af sølv fungere sølv rigtig godt. Det er altså ikke en fuld sølvmakeup.

essence efterår 2018 10 i need a miracle mascara

Videre til vipperne er der kommet en ny mascara; I need a miracle! Volumizing & strengthening mascara. Jeg synes at essence er blevet bedre til at lave mascara. De første mange jeg har prøvet var gode nok, men besværlige at få af igen, hvilket har gjort at jeg ikke har brugt dem. Den sidste jeg prøvede, og nu også denne her, er modsat alle andre mascara fra essence rent faktisk til at få af igen. Mascaraen har en god og stor børste. Jeg synes dog at den er lidt svær at arbejde med, enten går det rigtig godt eller også går det knap så godt, hvor vipperne også klumper sammen.

essence efterår 2018 11 lash in lash off

Er mascara ikke nok, kan man jo påføre et par kunstige vipper. Essence er udkommet med nogle sjove nogle af slagsen. For første gang har jeg næsten ikke kunne vente med at prøve et par kunstige vipper. De her vipper er magnetiske! Der er en top vippe og en bund vipper, som klipses sammen om de naturlige vipper med magneter. Der skal derfor ikke bruges lim, og vipperne kan genbruges igen og igen.

Jeg blev dog en smugle skuffet over lash on lash off vipperne. For det første er det kun en halv vippe, så der er ikke til hele vipperækken. For det andet så er der kun en magnet i hver ende, der mangler en i midten for at sætte vipperne mere naturligt. For det tredje så er de ret tunge at have på i forhold til almindelige kunstige vipper. Så de var ikke den succes, som jeg havde håbet på. Men man kan jo håbe, at der sker en positiv udvikling indenfor magnetiske vipper.

Kysseklar læber

essence efterår 2018 12 lips

De kysseklar læber kan klargøres af to forskellige typer læbeprodukter. Den klassiske læbestift; velvet matte lipstick i farven 06 unredsistible, som er til dig der er vild med røde læber. Der er godt nok knald på farven. Den er monster pigmenteret og tilpas cremet, den er behagelig at have på, dog mangler jeg det her matte finish, som jeg forbinder med en mat læbestift.

Ellers kan man prøve en af de andre nyheder til læberne; buttery melting lipstick i farven 02 daily maybe. Farven har den perfekte lidt mørke nude farve, som bare står så godt til mit ansigt og hudtone. Den er lækker at have på, i og med at det faktisk er en læbepomade der plejer og farver. Læberne får et flot finish af velplejet læber med lækker farve. Læbestiften indeholder vitamin E og 20 % shea butter olie. Så lækker.

Og selvfølgelig er der også lidt til neglene

essence efterår 2018 13 nails

Cosmic lights // Glitter on glitter off // Melted chrome nail powder

Jeg er svært glat for essences neglelakker i forvejen. Deres gel lakker har en fantastisk holdbarhed og så husker jeg stadig første gang jeg prøvet deres metal shock neglepulver! Her til efteråret her de igen lavet nogle nye og spændende lakker. Vi har deres cosmic lights, som er kommet i en lang række af smukke farver. På billedet herover er det farven 01 welcome to the universe. Det er en smuk og meget pigmenteret sølvlak med få holografiske glimmerstykker, der skinner i alle regnbuens farver. En anden nyhed er deres glitter on glitter off, som faktisk er en peel off neglelak. Jeg synes at det er SÅ smart! Glitterneglelak er altid en kamp at få af neglene igen. Selvom det er peel off, så er holdbarheden meget fin alligevel. Det er ikke sådan at lakken selv falder af efter et par timer. Genialt siger jeg bare. Lakken på billedet er 02 razzle dazzle.

Igen har de udviklet en række af neglepulvere, denne gang under navnet melted chrome. Som I kan se på billedet er det bare sådan en lække effekt. Jeg er fuldstændig forelsket. Det er så nemt at lave, det er sjovt og jeg bliver lige imponeret hver gang. Pulveret jeg har brugt er 02 alll eyes on me. Pulveret er nærmest helt hvidt i den lille beholder. Men forvandles til det her havfrue farve, bestående af blåt, grønt og lilla skær. Pulveret skal påføres halvtør sort neglelak, for det bedste resultat og toppes med en sealing top coat. Sådan en har essence også lavet, hvis I ikke tidligere har eksperimenteret med neglepulver.

Skal du prøve nogen af efterårets nyheder?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Pingback: Makeup på budget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *