Embryolisse hydra-mat emulsion

embryolisse hydra-mat

Dette er det første produkt jeg har prøvet fra det franske brand, embryolisse. Jeg har flere gange tænkt på, at jeg gerne ville prøve nogen af deres produkter, jeg har bare rigtig vidst lige præcis hvad, jeg havde lyst til at prøve. Jeg synes det var svært, da jeg ikke havde særlig stort kendskab til brandet og dets produkter. Men i og med at min hud er fedtet, og har en meget stor og voldsomt irriterende tendens til at skinne, som jeg ved ikke hvad, så var hydra-mat emulsion oplagt at teste, da den som navnet lyder skulle have en matterende effekt.

Embryolisse hydra-mat emulsion

Hydra-mat emulsion er en oliefri og matterende dagcreme, der skulle holde huden mat hele dagen, uden at udtørre den. Cremen er velegnet til personer der er generet af blank og skinnende hud (mig), da den absorbere overskydende talg. Den indeholder fugtbevarende stoffer der bibeholder hudens spændstighed og elasticitet. Cremen indeholder desuden en sukkerdivat, der fungere som en mikrosvamp, som holder på fugt og beskytter huden. Samtidig plejes huden med vitamin E og abrikosolie.

Men, men, men…

MIN hud bliver ikke mat. Hverken umiddelbart efter påførelse, efter cremen er trængt ind i huden, et par timer efter eller sidst på dagen. Min hud får absolut ingen matterende effekt, af at bruge hydra-mat emulsion på noget som helt tidspunkt. Jeg vil så også sige, at min hud nok er i den mere voldsomme kategori, når det kommer til at have skinnende hud. Jeg vil derfor heller ikke udelukke, at den ville kunne virke på dig. Men jeg ved at den ikke har nogen matterende effekt på mig.

Dog vil jeg sige at det er en skide god creme, hvis man ser bort fra at den ikke virker matterende på min hud. Konsistensen er lækker, den er som de fleste oliefri cremer er; der er en smugle mere gel end creme over den. Desuden er den drøj i brug, let, fugtgivende og blødgørende.

Konklusion: fantastisk dagcreme, men mattere altså ikke min hud/hudtype.

Kender du embryolisse? Udover deres hydra-mat emulsion, så er jeg også i gang med at teste andre af deres produkter, som I selvfølgelig også får en anmeldelse af på et tidspunkt.

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *