Goodiebox oktober 2015

12170494_1047245421982650_1850760582_n

I sidste uge modtog jeg oktober måneds Goodiebox, denne måned havde Goodiebox lavet et samarbejde med Magasin. Det var en virkelig lækker boks denne gang, og den var helt proppede som du også kan se på et af billederne. Der er et meget varieret indhold denne gang, og hele 7 produkter. Den indeholder en pakke cleansing wipes fra Magasins eget mærke, med 3 i 1 funktion da de både fungere som rensemælk, skin tonic og øjenmakeup fjerner. Så var der en lækker makeuppensel fra Real techniques, en ansigtscreme fra Balance me, en lille prøve af en shower gel fra L’occitane og en lille prøve af en ansigts olie fra The Body Shops nye serie Olis of Life. Derudover var der en eye gel også fra Magasins eget mærke, den glæder jeg mig især til at prøve, når jeg har brugt min anden øjencreme op. Og sidst men ikke mindst var der en konjac sponge fra Karmameju.

Alt i alt er dette en af de bedste bokse jeg har modtaget, jeg synes det er en masse rigtig lækre produkter der kom denne gang.

Hvis du ikke ved hvad Goodiebox er, så kan jeg fortælle at det er et månedligt abonnement til 159 kr. om måneden, og dette er inklusivt fragt og håndtering. Og så modtager du i midten af måneden en boks, med minimum 2 fullsize produkter. Jeg mener det hedder sig 4-5 produkter pr. boks, men jeg har aldrig oplevet under 5 og ofte ligger der mere end 5 produkter i boksen. Produkterne bliver sammensat ud fra et tema. Derudover har boksen altid en ret høj værdig, i forhold til hvad man betaler. Denne boks har fx en værdig af ca. 470 kr. – uden medregnet prøverne da jeg kun kender prisen på fullsize produkterne. Men jeg synes helt klart, at det er det værd, selvfølgelig vil de ikke kun stille alle 100 % tilfredse hver måned, men selvom jeg har modtaget bokse jeg har været lidt skuffet over, har det alligevel altid været et nyt yndlingsprodukt med. Og derudover er det rigtig hyggeligt og spændende at modtage sådan en boks, når man ikke ved hvad der kommer – det er ligesom at have fødselsdag rigtig mange gange om året. 😉

En anden rigtig god ting ved Goodiebox, er at man modtager produkter der er in lige nu, produkter man måske ikke selv ville have købt, men så finder ud af at de faktisk er rigtig gode. Super koncept!

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *