Dove advanced hair series – for dull & dry hair

dove advanced hair series

Nu tror jeg at jeg efterhånden er kommet igennem hele dove advanced hair series. Af hvad der findes i serien indtil videre i hvert fald. Som jeg nok også har skrevet før, så kan jeg ikke fortælle hvilken hårserie lige præcis du skal vælge. Jeg synes især at shampooer er en meget individuel sag. Man skal finde den der passer til sig selv og sit eget hår, da der er SÅ mange forskellige hårtyper, ønsker og krav man selv har for sine hårprodukter. Men jeg kan fortælle hvad der fungere for mig og mit hår, samt mine egne oplevelser med de givende hårserier.

Den blå serie (oxygen & moisture) fungerede ikke for mit hår. Den røde serie (regenerate nourishment) var vildt lækker og virkelig god for mit hår. Og så har vi den sidste serie, som jeg nu har testet; den gyldne (pure care dry oil).

Pure care dry oil for dull and dry hair

Selve shampooen og balsammen har begge en skøn duft, og så er produkterne farvet. Shampooen er klar men med et brunligt skær, mens balsammen er tyk, cremet og med en varm gullig farve. Seriens produkter giver mit går næring og glans, og så gøres det blødere end det normalt er. Især det at den giver glans synes jeg er et plus, håret ser bare meget mere sundt ud, når det er velplejet. Shampooen er drøj i brug og skummer tilpas meget. Serien egner sig til tørt og trist hår, det er en serie jeg synes er god at bruge på denne årstid, da mit hår godt kan blive lidt trist at se på.

Pure care dry oil serien er for mig lidt en kombination af de to andre serie. Den er ikke dårlig for mit hår, men det gør heller ikke underværker. Det er en god, meget almindelig hårserie. Den fungere og en serie jeg sagtens kunne købe igen.

Bruger du nogle af doves hårplejeserie?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *