Fjern makeup kun med vand

fjern makeup kun med vand

Fjern makeup kun med vand? Nej vel? Make-off mitt er en makeupfjerne klud, jeg fandt i Normal. Det der fangede mig, var at den angiveligt skulle kunne fjerne makeup, kun ved hjælp af vand. Et eller andet sted synes jeg at det lød fjollede. Men jeg købte den og har ikke fortrudt.

Kluden er lavet af en ny generation af mikrofibre, der kan trænge gennem olieret makeuplag og mascara, og på den måde hurtigt fjerne al makeup fra ansigtet. Da makeuppen kun bruger vand, vil der heller ikke blive nogle pH-ændringer i huden. Endvidere giver kluden en mild eksfoliering og efterlader huden uden makeup, blød og glat.

Det er sjovt fordi det virker!

Og meget effektivt endda. Den fjerner alt, både ansigtsmakeup, øjenmakeup og læbeprodukt. Især øjenmakeupppen imponeret den med at fjerne. Den fjerner ikke bare det værste, den fjerne det hele. Den her klud er bedre end mange almindelige makeupfjernere. Desuden er der intet produkt der kommer ind i øjnene og sviger og der er ingen mascararester der bliver tværet ud omkring øjnene.

fjern makeup kun med vand 1

På billedet ses kluden efter brug, med al min makeup siddende på.

Vedligeholdelse af kluden: en tur i vaskemaskinen en gang i mellem efter behov. Det kan derfor også være praktisk, hvis man har mere end en liggende.

Hvis du modtager Goodiebox eller har læst mit indlæg fra oktober måneds Goodiebox, lagde du måske mærke til den lille glov quick treat. Det er faktisk præcis det sammen som denne her, bare meget mindre, den sidder kun på én finder og er meget dyrere. Den fra Goodieboxen koster 149 kr. hvor denne fra dermaV10 koster 20 kr. i Normal.

Jeg vil virkelig anbefale alle bare at prøve den. Det var en stor overraskelse for mig. Jeg har haft den liggende længe uden at bruge den, fordi jeg tænkte at det var noget fis, som jeg ikke skulle have købt. Men hold da op den har overrasket positivt.


Til slut vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Jeg håber at I får en fantastisk dag og aften i godt selskab med familien, god mad og gode gaver.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *