Glitrende solcreme fra Mádara

mádara sun 15 beach bb shimmering sunscreen spf 15 1

mádara sun 15 beach bb shimmering sunscreen spf 15 2

Det er sommer, som oftest er lig med sol og varme og UV-stråler. Derfor er det også forbandet vigtigt, at man husker solcremen. Jeg synes selv at det er forfærdeligt at blive solbrændt. Det gør ondt, det er grimt, det forårsager dårlig nattesøvn, huden kan hives af i ulækre flapper og efterfølgende ser den endnu værre ud. Der er absolut ingen fordele ved at blive solskoldet!

Mádara SUN 15 beach BB shimmering sunscreen SPF 15

Dertil har Mádara gjort solcremen en smule mere lækker ved at tilsætte glimmer. Solcremen virker illuminerende og udjævner hudtonen, samtidig med at den beskytter mod solens stråler. Den er beriget med hindbærkerneolie og efterlader huden med en ekstra flot glød. De glansfulde mineraler er af naturlig oprindelse og spiller smukt på huden i sollyset. Påføres cremen i gavmild størrelse, er vi ude i noget der kunne ligne at huden var smurt ind i en let flydende highlighter. Jeg synes det er vildt smukt. Og ikke kun som anvendelse til solbadning, men også i sig selv hvis huden skal stråle lidt ekstra til en havefest. Så det er ren win-win!

mádara sun 15 beach bb shimmering sunscreen spf 15 3

Som navnet også fortæller, så er det en BB cream til kroppen. Det vil sige, at cremen faktisk er nudefarvede. Det er dog ikke noget, som jeg oplever har noget effekt. Jeg ser ingen farveforskel på huden når jeg bruger den. Det eneste jeg er en smule utilfreds med, er cremens duft, som jeg personligt ikke bryder mig om.

Jeg fandt solcremen på tilbud hos NiceHair lige HER. Da jeg er ambassadør hos dem, får du ALTID ekstra 5 % rabat på hele din ordre med koden HVERDAGSBLUSH5. Koden kan også lægges oveni rabatten fra deres lækre dagtilbud, så du opnår yderligere rabat.

Prøv også Piz Buin Instant Glow Skin Illuminating Sun Spray SPF 15

mádara sun 15 beach bb shimmering sunscreen spf 15 4

Et andet produkt der minder meget om Mádara SUN 15 beach BB shimmering sunscreen SPF 15 er Piz Buin Instant Glow Skin Illuminating Sun Spray SPF 15. Den væsentligste forskel er at Piz Buin ikke er en BB cream, den giver blot smukt smukt glitter og så dufter den meget bedre! Piz Buin er dusuden sved- og vandafvisende og så applikeres denne som spray, hvilket jeg synes fungere super godt.

Husk altid: Påfør din solcreme i rigelige mængder og igen efter du har været i vandet. Og så skal du selvfølgelig holde dig væk fra de nværste middagssol.

Hvilken solcreme bruger du i øjeblikket?

Sommerhilsner Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *