Glædelig 14. december – Vind produkter fra L:A Bruket

vind la bruket clay mask

Glædelig 14. december!
Dagens præmie

Dagens præmie består af to produkter fra L:A Bruket. Et brand jeg selv har meget begrænset kendskab til. Jeg har set/duftet/prøvet nogle af deres produkter i bahne, og jeg kan virkelig anbefale jer at prøve noget fra deres grape linje. Om ikke andet så kan du i dag vinde deres havslatskrub no. 063 på 350 ml. og deres clay mask no. 155 på 100 ml. Tilsammen har dagens præmie en værdi af 450 kr. Jeg tænker at der kommer en anmeldelse af produkterne på et tidspunkt.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

24 kommentarer

  1. Glædelig 14.december kære Charlotte!
    Skrub og maske lyder som en skøn forkælelse for enhver kvinde:-)
    Jeg prøver lykken denne fredag aften.
    Hilsner til du og dem du har kær:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *