Girls’ night in // Goodiebox oktober 2017

goodiebox oktober 2017

Månedens tema er girl’s night in. Årstiden er skiftet, det er blevet koldere og fugtigere og dermed er det hyggeligere at tage en aften indendørs i selskab med sine veninder. Hygge, varme drikke, samvær og lidt selvforkælelse/hjemmespa – sæt i gang.

Goodiebox oktober 2017 indeholder:

Balance me: BB natural perfection cream spf 25. Med boksen har jeg modtaget en lille fin prøve på 10 ml. BB creamen skulle give glød, fugte huden, ensarte, udjævne rødme og beskytte huden med en spf 25. Cremen er ikke særlig drøj i brug, den dækker ikke rødmen særlig godt. Jeg synes den efterlader huden fugtet og meget skinnende og så har den en lidt speciel og kunstig duft, som jeg ikke kan beslutte mig for om jeg kan lide eller synes er lidt for mærkelig. Desuden er den lang tid om at trænge ind i huden. Konklusionen er nok at den ikke bliver et hit for mit vedkomme.

Human+Kind: body soufflé (full size). Hold op hvor den her dufter godt! Jeg kender duften fra et andet sted af, men kan ikke ligt komme i tanke om hvor jeg har duftede den før? Og så er den også ret lækker på huden, så det er jo perfekt!

Iroha: hand mask gloves repair (full size). Især i de her vejrskift får jeg utrolig tørre hænder, det er næsten ubehageligt ikke at have håndcreme på. Denne fugtgivende håndmaske er derfor perfekt for årstiden! Handskerne er super nemme at bruge: vask hænder, og stik dem i handskerne i en 15-20 minutter. Derefter masseres det overskydende produkt ind i huden.

Ling: dual moisture emulsion. Toner, fugt og serum i ét – plus for multiprodukt! Den påføres efter renset hud og før din ansigtscreme morgen og aften, den er meget drøj i brug og trænger hurtigt helt ind i huden. Produktet skal ikke på en vatrondel. En mængde svarende til en 1 krone påføres med hænderne, og masseres ud i ansigtet. Jeg har aldrig hørt om brandet Ling før? Trods det ellers skulle være ret hyped blandt kendisser. ”Luksuriøs mirakelpleje”. Meget spændende.

Praha: fodfil (full size). Denne er for mit vedkomme boksens højdepunkt. Jeg elsker mine glas neglefile, jeg bruger slet ikke andet. Jeg var slet ikke klar over at man også kunne få en glasfil til fødderne. Jeg synes selv at mine fødder er bløde og velplejet, så det er ikke fordi jeg har vildt meget hård hud. Men min hud bliver i hvert fald ekstra blød og glat efter brug. Dejligt. ♥

The vintage cosmetics company: blemish wand (full size). I august måned introducerede Goodiebox os for brandet the vintage cosmetics company med deres vippebukker. Denne gang har vi så modtaget en sådan bumsepen, der skal bruges i stedet for at trykke bumser ud med fingrene.  Vi ved jo alle sammen godt, at det er fy fy, at gøre det med fingrene, men jeg kan altså ikke lade vær… Problemet er bare at det kan gøre det meget værre, ved at man spreder bakterierne rundt i ansigtet og føjer nye bakterier til udbruddet. Jeg har dog altid fået at vide, at man skal være forsigtig med et sådan redskab, man skal i hvert fald tage det meget roligt indtil man får helt styr på den. Jeg har aldrig selv ture kaste mig ud i at købe en, men nu vil jeg da se om ikke det godt kan fungere!

Oktober måneds boks har en samlet værdi af 580 kr. Kunne du godt tænke dig at blive medlem af Goodiebox, og modtage oktober boksen, kan du tilmelde dig på deres hjemmeside. Det koster 169 kr. at være medlem, og så modtager du hver måned en boks af lækre produkter til en vædi af minimum 550 kr. For at modtage denne måneds boks skal du være hurtig, da de kun produceres i begrænset mængde og tid.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *