En anderledes tørshampoo fra Style Dry

Style Dry Original Dry Shampoo Compact Powder

Tørshampoo er for mig et uundværligt produkt. Jeg vasker nemlig kun mit har med shampoo hver anden dag, og dagen imellem får mit hår en opfriskning med en tørshampoo. Jeg har prøvet mange slags; pudder såvel som spray og har fundet ud af at Batiste er all time favoritten. Nu har jeg så testet en tørshampoo i en helt ny form, i en kompakt pudder form.

Brandet der har lavet produktet, hedder Style Dry. Style Dry Original Dry Shampoo Compact Powder består af en hvid beholder, med indbygget spejl, hvidt pudder og en applikator. Dette er nok den mest besværlige tørshampoo jeg har prøvet. Den skal børstes ind i håret og det tager rigtig lang tid. For bedst effekt af denne tørshampoo sætter jeg håret først og derefter børster pudderet i, da det næsten er umuligt at få det i hele håret, før jeg sætter det. Det er ellers sådan jeg normalt bruger en tørshampoo. Men når det så er sagt, så er resultatet pænt, og jeg får ikke gråt hår, selvom jeg giver den gas med pudderet.

Tørshampooen fra Style Dry bliver ikke en favorit herhjemme. Jeg synes den tager for lang tid at bruge, den er for besværlig og for mit vedkomme bare ikke optimal.

Har du prøvet denne form for tørshampoo? Hvad synes du om det?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg