FOREO ISSA mini 2 sensitive

FOREO ISSA mini 2 sensitive 1

Da jeg gik fra almindelig tandbørste til min Oral B elektriske tandbørste, oplevede jeg betydeligt renere tænder samt et meget sundere tandkød. Jeg synes dog, at det er et problem, at min Oral B kun kan holde til 5-6 tandbørstninger af 2 minutters varighed, før den skal oplades. Det er ikke særlig optimalt at stå midt under sin tandbørstning og den så går ud. Det vil også sige, at den skal oplades et par gange om ugen.

FOREO ISSA mini 2 sensitive 2

FOREO ISSA

Jeg har længe været fascineret af FOREO’s produkter, og har også haft øje på ISSA tandbørsterne i et stykke tid. Jeg har nu fået lov til at teste den nye FOREO ISSA mini 2 sensitive *. Det som i første omgang gjorde mig begejstret var, at den kan holde strøm i op til et helt år før den skal oplades igen (med USB kabel). I forhold til min Oral B var det jo bare himlen!

FOREO ISSA mini 2 sensitive 3

Specifikationer
Design og silikone

FOREO ISSA mini 2 sensitive er en ergonomisk designet, elektrisk tandbørste bestående af hygiejnisk silikone, ligesom resten af FOREOs lækre produkter. Børstehovedet er blødt og fleksibelt, som medføre mindre skade på tænder og gummer. Silikonen er hurtig tørrende, og gør det næsten umuligt for bakterier at ophobe sig. FOREOs tandbørster er op til 10.000 gange mere hygiejniske end en alminlig tandbørste.

FOREO ISSA mini 2 sensitive 4

Glee & Glum

Det der især er specielt for FOREO ISSA mini 2 sensitive er, at den har et smileysystem. Glee (det glade ansigt) lyse op når man har børstet tænder i 2 minutter. Har man ikke børstet i 2 minutter vil både Glee og Glum (det triste ansigt) lyse op – du skal altså børste tænder lidt længere tid endnu. Desuden vil Glum lyse op, hvis du ikke har børstet tænder inden for 12 timer. Det vil sige at han begynder at blinke efter 12 timer. Derved kan man holde øje med sine tandbørsterutiner. Det gør tandbørsten ideen til børn også. Dog synes jeg ikke rigtig at sidstnævnte fungere i praksis. Når jeg børste mine tænder kl. 6 om morgenen betyder det altså ikke, at jeg allerede børster mine tænder igen kl. 18. Så dér står den og blinker sur smiley i et par timer.

FOREO ISSA mini 2 sensitive 5

Billede lånt fra FOREOs hjemmeside

Sonic pulse technology

Pulseringerne ”sonic pulse technology” der er i tandbørsten, er på 9.000 pulseringer pr. minut. Dette er lavet for at skabe nogle mikro gnidninger, der nænsomt men effektivt rengør både tænder og gummer. Desuden giver den en større pulsering hvert 30 sekund, der indikere at det er tid til område skift. Efter 2 minutter giver den en endnu større pulsering, som indikere at de 2 minutter obligatorisk tandbørstning er gået. Man kan selvfølgelig også børste videre hvis man ikke er færdig.

Min oplevelse med FOREO ISSA mini 2 sensitive

Før det første vil jeg ikke kategorisere FOREO ISSA mini 2 sensitive som en elektrisk tandbørste. Jo den laver nogle små pulseringer, men man skal altså børste tænderne, som var det en helt almindelig tandbørste. Jeg føler ikke at jeg får noget ud af de bitte små pulseringer som den laver. Desuden føles det meget anderledes og spøjst at børste mine tænder med FOREO ISSA mini 2 sensitive. Det er i hvert fald noget der kræver lidt tilvendelse. Umiddelbart bliver mine tænder rene, MEN ikke lige så rene som med min Oral B desværre. Jeg synes ikke den er helt god inde bagerst ved kindtænderne – der foretrækker jeg altså min Oral B.

Jeg synes ikke at FOREO ISSA mini 2 sensitive har levet op til mine forventninger. Jeg er en smugle skuffet, men samtidig er jeg glad for endelig at have prøvet en af FOREOs tandbørster.

”Mini” se størrelsen på tandbørsten sammenlignet med andre tandbørster:

FOREO ISSA mini 2 sensitive 6

Har du prøvet en af FOREOs tandbørster? Man kan også få tandbørsten i en Play udgave * , som er en billiger udgave, der bruger almindelige batterier. Men det er i hvert fald en måde hvorpå man kan se om det er noget for sig, før man investere i en af de noget dyre udgaver.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg