Lækre negle med Le mini Macaron

Le mini Macaron 1

Le mini Macaron er et sødt et stykke ”legetøj”. Jeg er vild med macaron designet, det er meget girly-girl og passer både til det unge teenageværelse OG til det lidt større legebarn – som jeg selv. Men hvad er Le mini Macaron egentlig? Det skal jeg fortælle dig om i dette indlæg.

Gel manicure kit

Le mini Macaron er et gel kit til hjemmebrug. Og jeg kan hilse og sige at det er pinligt nemt at bruge! Man kan få flere forskellige kits, jeg har blot to af slages. Før man kan starte, er man nød til at have den lille macaron lampe, som fås i de her ”gel manicure kit”. Kittet indeholder en lille macaron LED lampe og ledning, lampen er i samme farve som den medfølgende 3-i-1 gellak. Derudover indeholder sættet også en neglefil, en neglebåndpind og 10 gel remover pads. Sættet fås i flere forskellige farver, og kan blandt andet købes hos NiceHair lige HER, hvor de har gode tilbud på de forskellige kit og lakker. Husk at bruge koden HVERDAGSBLUSH5 for yderligere 5 % rabat på hele dit køb.

Le mini Macaron 2

Sådan gør du:
  1. Skub dine neglebånd tilbage og fil neglene til, du skal også file neglens øverste flade meget let for at lakken fæstner bedre.
  2. Giv neglen et meget tyndt, og jeg mener tyndt som i så lidt som muligt, og sæt den ind i lampen.
  3. Tænd lampen og hold fingeren derinde, til lampen selv slukker efter 30 sekunder.
  4. Kom derefter en nyt lag lak på og kom den igen ind i lampen.
  5. Gentag til tykkelsen og dækningen er tilfredsstillende, 2-3 lag er som regel nok.

Og så er det det! Når lakken har hærdet i 30 sekunder inden i den lille macaron lampe, er den helt tør.

Le Frenchie

Le mini Macaron 3

Vil man gerne udfordre sig slev lidt mere (men ikke meget) og lave en fransk manicure, kan man prøve med Le mini macaron Le Frenchie kittet. Dette kit indeholder to lakker, en hvid ”Milkshake” og en transparent ”Meringue”. Derudover indeholder kittet også fire ark med strips til at optegne den hvide streg.

Jeg ved ikke om jeg altid har lavet franske negle på en forkert måde? Kittets anviste metode er i hvert fald ikke en jeg før har prøvet. Her skal man nemlig lave den hvide streg først, for derefter at fylde resten af neglen med lak? Jeg har altid gjort det omvendt, og det er bare aldrig blevet særlig pænt fordi det nederste lag ikke altid var 100 % tørt, så jeg har ofte fået ødelagt det hele når klister stripsen fjernes… Nej det her var virkelig nemt for en gangs skyld!

Men det tager altså noget tid. Bare lysbehandlingen alene er 20 minutter: 2 * 30 sekunder til den hvide streg og 2 * 30 sekunder for hele neglen, det er 2 minutter pr. negl * 10 negle. Men det er det værd. Resultatet er pænt, og super holdbart.

Le mini Macaron 4

Holdbarheden

Gellakkens overflade er tyk, glat, skinnende og nærmest ridsefri. Sidstnævnte har imponeret mig meget. Følelsen af at have gellakken på, er en anden følelse end ved almindelig neglelak. Den virker på en måde mere blød og gummiagtig i forhold til almindelig neglelak.

Holdbarhedsmæssigt er jeg lidt skuffet. Steder som er lakeret en smule for tykt, kan godt løsne sig og er man en pillefinger bliver det hurtigt grimt. Især ved de franske negle oplevede jeg at de hvide tipper, der på det færdige tidspunkt har 4 lag lak, løsnede sig i spidserne. Det er altså alfa omga at behandle neglene som anvist: file neglene let på overfladen og lave det første lag MEGET TYNDT ellers hæfter lakken simpelthen ikke ordentligt. MEN de områder som gik i stykker, fordi ikke var behandlet helt korrekt, var min egen skyld, og der gik alligevel 5-6 dage før de løsnede sig. De andre negle har holdt i længere tid.

Et lille minus ved Le mini Macaron

Der er dog et lille minus ved den her neglebehandling, og det er når lakken skal fjernes igen. Her skal man bruge de medfølgende remover pads, der kom med gel manicure kittet. Der følger 10 pads med og man skal bruge én pr. negl. Det vil sige dem alle sammen. Og det er altså lide dyre; 100 stk. for 130 kr..

for at fjerne gellakken skal man file det øverste lag lak, for at bryde lakkens forsegling, så væsken kan trænge ind i lakken. Så åbner man den lille papirpose og tager det fugtet papir ud og ligger det på neglen. Derefter skal neglen, med det fugtet papir på, ind i posen igen og foldes rundt om fingeren. Og sådan skal det side i 15 minutter, hvorefter man let kan skrabe lakken af.

Forkælelse af hænderne

Le mini Macaron 5

Le mini Macaron har faktisk også lavet nogle håndmasker, til ekstra forkælelse af hænderne. Denne her er med vanilje og mandel og virker fugtgivende. Og så har den også det gennemgående macaron tema kørende i dens design. Og den er lækker!

Håndmasken har en duft af klassisk ”gammeldags” håndsæbe. Da mine hænder blev sænket ned i handsken nåede jeg lige at tænke, hmm er der overhovedet noget produkt i, eller er det en tørmaske? Men man skal bare lidt længere ned, så kommer der noget der minder om creme. Man kan ikke lave så meget i de 15 minutter, hvor handskerne skal sidde på. Jeg kan fortælle, at touch skærmen på min telefon og mus på min computer ikke fungerede så godt sammen med handskerne. Så det er 15 minutters tvungen afslapning.

Efterfølgende når handsken tages af, er hænderne meget fugtet, og hænderne skal masseres godt et stykke tid, før al produkt er absorberet. Hænderne efterlades bløde og fugtet og neglene efterlades også yderst velplejede. Alt i alt en fantastisk håndmaske, bare ærgerligt at den kun er til engangsbrug.

Kender du Le mini Macaron?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *