Et lille tip om den nye BagSelvBoks

Hej med jer!

Hindbærsnitter fra BagSelvBoks

I dag handler det om noget helt andet end I normalt finder her på bloggen. Jeg har nemlig testet noget helt nyt og spændende. Konceptet hedder BagSelvBoks og er lige lanceret for små 14 dage siden. Lancereringen blev fremskudt på grund af corona, hvilket passede helt perfekt i tiden hvor indkøb i de fysiske butikker skal begrænses. BagSelvBoks.net har fire forskellige bokse: Weekend Boksen, Uge Boksen, Børne Boksen og Påske Boksen som hver især indeholder:

  • Weekend Boksen: 1 skagensbrød, 1 græskarrugbrød, 8 surdejs morgenstykker, 2 smørbagte snegle og 2 croissanter.
  • Uge Boksen: 2 surdejsbrød, 2 fuldkorns rugbrød, 8 italienske morgenstykker, 8 theboller og 1 kringle.
  • Børne Boksen: 8 theboller, 5 snegle, 5 pølsehorn, 600 g romkugledej og krymmel dertil.
  • Påske Boksen (lille): 1 formbrød, 3 fuldkornsrugbrød, 1 mazarinbund (til jordbærdkage) og 1 pose med cremepulver. Påskeboksen (stor): 2 formbrød, 6 fuldkornsrugbrød, 2 mazarinbunde (til jordbærdkage) og 1 pose med cremepulver.

Derudover kan du lave tilkøb til din boks ved siden af. Boksen kommer om fredagen på frost, så du har lækkert nybagt brød til weekenden, og hemmelig hygge med familien og børnene. Det er dej du får i boksen og ikke bake off. Du skal dog senest bestille din boks onsdagen forinden, for at få den om fredagen.

Få 15 % rabat på din BagSelvBoks med koden HB15 – gælder til og med 20. april 2020

Børneboksen

bagselvboks

Med din BagSelvBoks følger en seddel med bageanvisninger, til det forskellige. Jeg slev bruger dog en 20-30 grader lavere varme da jeg bruger varmluft, og ellers er det bare at holde øje med hvad der er sat ind i ovnen. Det er super nemt. Det smager godt og kvaliteten er i top. Og så kan jeg fortælle at Børne Boksen også sagtens kan anvendes af voksne mennesker uden børn i huset. Indholdet af Børne Boksen er simpelthen så lækkert og af god kvalitet, jeg er meget positivt overrasket. Sneglene er så store at halv størrelse kunne være nok, romkuglerne er lækre, bollerne er som hjemmelavet. Jeg havde kun et lille problem med pølsehornene der vidst nok fik lidt for meget.

Jeg tænker at jeg løbende vil holde jer opdateret, med billeder af indholdet af de andre bokse, når de stille og roligt når frem til mig. Jeg gør det i dette indlæg, hvis du har interesse i at se mere fra BagSelvBoks.

Lækkerierne fortsætter! I den seneste uges tid har der været mere gang i ovnen end der plejer at være. Forrige fredag fik vi en ny BagSelvBox med andet indhold end den første. Vi fik både rugbrød og franskbrød, disse er dog svære at bage og bedømme hvornår de er færdige, men især rugbrødet er virkelig godt! Og det gik mig også meget bedre med pølsehornene i anden omgang. Men mit yndlingsbagværk, som jeg endnu har prøvet, må være deres surdejsstykker. Hold op hvor er de bare lækre, når de er nybagte om morgenen og så er det bare så nemt at bage dem!

I fredags blev jeg allevilde over at se mazarinbunden toppet med creme, klar til at blive pyntet med jordbær. Den smagte guddommeligt og den var ALT FOR LILLE!

Siden sidste gang jeg skrev, er der kommet flere bokse og tilkøb til, f.eks et hindbærsnittekit. Og så har de desuden fået en ekstra leveringsdag, så de nu levere både tirsdag og fredag.

Bruger I madbokse af den ene eller anden art?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget BagSelvBoksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *