Forårsfarverne 2020 fra Depend

depend forår 2020 1

Foråret har meldt sin ankomst. Det bedste er at det bliver lysere, og at jeg kan mærke og se at solen får flere timer. Jeg er vild med at jeg ikke skal køre på arbejde i mørke mere, jeg kvikker mere op når det er lyst udenfor. En anden ting jeg elsker ved foråret, er de mange forårsblomster og fine farver der titter frem. Sammen med foråret er Depend også kommet med deres forårskolleltioner. De har som sædvanlig lavet en kollektion for hver er deres lakker: mini, O2 samt 7 Days, men derudover har de også lavet en lille limited edition kollektion, som jeg selv er pjattet med, og den skal I selvfølgelig ikke snydes for.

Depend forår 2020

depend forår 2020 2

Mini lakkerne: Marblend. Denne kollektion er præget af lyse pasteller, og opfordre til marmornegle, som du kan se hvordan du laver HER. Style dine farverige marmornegle, med hvidt tøj og opnå et lækkert forårs look. Alle 12 lakker er fuldt dækkende og ensfarvede, kun én af lakkerne (nr. 621) har en lille bitte smule glittestøv i sig, men det er meget svagt.

depend forår 2020 3

O2 lakkerne: Born to be Wild. O2 kollektionen er inspireret af det naturnære look fra savannen, med jordtoner som camel, sand og kaki, og disse bliver blandet med et lille udvalg af pangfarver. Kombineres de neutrale og pangfarverne opnås et dristigt udtryk – klar til forårets eventyr. I Born to be Wild kollektionen har vi 12 fuld dækkende smukke ensfarvede lakker, hvor også kun én af disse (nr. 609) har samme svage glitterstøv i sig. Ellers er der ingen lakker med specielle twist, blot den rene farve.

7 Day lakkerne: In Print. Modsat de to andre kollektioner, er der som regel kun 8 lakker i 7 Day kollektionerne. In Print kollektionen opfordrer til at lege og blande forskellige mønstre, som en gammel moderegel ellers siger at det gør man bestemt IKKE. Men det er det nye, så i gang med at blande mønstre på neglene. Jeg synes at kollektionen er lidt hen ad en efetrårskollektion. Farverne er meget mørke, kun 2 er lyse pasteller. I denne kollektion er alle 8 lakker ensfarvede og fuldt dækkende, intet glitter eller andre former for spil i dem. De er blot klar til at udfolde kunstværker på neglene.

 • Paisley Charmed: Lys let pastel rosa
 • Lost in Layers: dyb smuk lilla
 • Make it Fun: GUL
 • Print on Print: Rusten
 • Floral Passion: Lys pastel grøn
 • Looking Striped: Rød
 • More is More: Koral
 • Polka dot Maniac: En lidt dybere rosa

Limited Edition O2: Glossip Gilr. Glossip Gilr kollektionen er fantastisk, og min egen favorit. Dens lakker minder om Le Mini Macarons Les Jellies. Det er 8 blanke og transparente pangfarver, der giver forskellige effekt, an på hvor mange lag du giver neglene. Herunder ses Purple Story med to lag:

depend forår 2020 4

Vind Limited Edition sættet

Hvis du selv kunne tænke dig, at få neglene i den nye limited edition kollektion, så har du muligheden for at vinde hele kollektionen lige her. Præmien har en værdi af 240 kr. For at deltage skal du blot:

 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
 • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min instagramprofil: @Hverdagsblush

Vinderne finder jeg på søndag den 22. marts ud fra samtlige deltagere. Vinderne vil blive kontaktet af mig, husk derfor at oplyse den korrekte e-mail adresse. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Konkurrencen er slut og vinderen er fundet. Stort tillykke til Karoline som har deltaget her på bloggen, og er blevet kontaktet. 

depend forår 2020 4

Bad Blood – Cherry Secret – Yellow Buss – Spicy Affair – Purple Story – Midnight Whisper – Red Rumer – Blue Scandal

Mini lakkerne forhandles kun i Bilka, resten af kollektionerne forhandles i både Matas, Magasin og Salling.

Skal du have fat i nogen af de fine forårsfaver?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

6 kommentarer

 1. De er bare så flotte! Jeg er helt vild med varme toner, og de her får virkelig en til at længes efter sommer, sol og varme

 2. Wow! Det er bare de flotteste farver. Håber at jeg er så heldig. Vil elske at dele med min søster, som elsker deres neglelakker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *