Se de nye vipper fra Eylure

eylure nyheder efterår 2018

Jeg indrømmer gerne at jeg ALTID har været en idiot til kunstige vipper. Jeg synes simpelthen at det er så svært, at få den til at sidde ordentligt! De første vipper der lykkedes mig at få på, og som sad pænt og blev på, var et par fra Eylure. Det var derfor også Eylure, der gjorde mig mere åben overfor hele det her univers af vipper. Efterfølgende er jeg kommet frem til, at det er Eylures og Depends vipper, som fungere for mig.

Et par vipper gør virkelig underværker for et makeuplook. Det er så pænt med lange vipper. Uheldigvis er jeg ikke velsignet med lange vipper fra naturens side. Til gengæld har jeg meget mørke og fyldige vipper, men de er absolut ikke lange. Jeg har prøvet med lash lift, som bestemt er noget der er værd at prøve.

August måneds nye Eylure lanceringer

Hvis vi lige kommer tilbage til Eylure og dagens emne. Så ville jeg blot informere om deres nyheder. Der er nemlig kommet to nye vipper i deres almindelige sortiment. Den første nyhed er Accent No. 003, som er en vippe med ¾ brede. Den skulle være perfekt til førstegangsbrugere og give samme power som en fuld vippe. Den anden nyhed er Texture No. 117 der er en lang vippe, som giver en effekt af at forlænge øjet, og så har den et pjusket finish.

Og så er der også kommet to nye vipper til deres nye luxe-serie. Luxe-serien er lidt mere luksuriøs i den forstand, at vipperne er fremstillet af silkeagtige fibre, hvor hver style er formgivet og har en smuk naturlig glans. Vipperne er bløde og lette og har et sensuelt finish. Den første luxe nyhed er Solitaire, som er en let og silkeblød vippe, designet til et naturligt og elegant look. Jeg synes at Solitaire vipperne er smukke. Den anden nyhed er Bauble som giver masser af fylde med sine fløjlsbløde og tilspidsede vipper. Jeg synes Bauble er en tand for meget efter min smag, men jeg er sikker på, at andre vil synes at det er en fantastisk smuk vippe.

Eylure har vipper efter enhver smag; længde, pjusk og fylde, du kan finde det hele. Vipperne forhandles i Matas og på Matas.dk *.

Bruger du kunstige vipper?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *