Nivea in-shower body milk

Jeg synes konceptet med at smøre sig ind i creme mens man er i bad er rigtig godt, og meget tidssparende. Men jeg er ikke rigtig fan af den her fra Nivea, jeg synes resultatet er lidt mærkeligt, som om der ligger sig en hinde over huden. Det er nemt nok at skylle af huden, men så kan der side små plamager der er rigtig svære at få af. Jeg synes det føles lidt kunstigt og er rigtig lang tid om at trænge ind i huden, jeg er mere til helt almindelig bodylotion efter badet, jeg synes det giver et bedre resultat. Det er i hvert fald ikke, som når man har smurt sig ind i almindelig creme – synes jeg.

Men som sagt synes jeg at konceptet er rigtig smart, og det er jo relativt nyt, så jeg er optimistisk og håber på en masse videreudvikling inden for in-shower produkter! 😉

niveainshowerBilledet er lånt fra matas.dk.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *