W7 natural nudes palette

w7 natural nudes

Buff // Camel // Sand // Dust // Chocolate // Topaz // Earth // Storm // Silk // Wave // Thunder // Onyx

W7 har flere forskellige øjenskygge paletter, med nogle rigtig flotte farver, denne palette hedder natural nudes, jeg syntes paletten har en super flot farvesammensætning, de minder lidt om hinanden, men alligevel har de hver deres charme. Og så er jeg fuldstændig forelsket i deres navne, de passe både til den given farve, men skaber også en stemning og får mig altid til at tænke natur, naturkatastrofer og renhed – altså er farverne både naturlige i den forstand, at det er de brune og gyldne nuancer men hvem siger, at man ikke kan lave et badass naturkatastrofe makeup look af natural nudes?

Farveskalaen går fra de helt lyse, til de gyldne, til de brune, grå og en enkelt sort i en symfoni af både metal, let glimmer og matte. De tre matte farver er buff, chocolate og onyx.

Alle farverne er rigtig flotte, lige efter min egen smag, dog er de ikke så pigmenteret som jeg godt kunne have ønsket mig, og så holder farverne desværre heller ikke så godt – men det skal siges, at jeg kun har givet 50 kr. for hele denne palette, og det er en meget billig pris for en øjenskygge palette. Så i forhold til prisen er jeg fuldt ud tilfreds.

Makeuppenslen der følger med, bruger jeg ikke rigtig, jeg synes ikke den er sindssyg god, og når jeg nu har en masse andre og bedre pensler, kan jeg lige så godt udnytte dem.

w7 natural nudes

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *