Yves Rocher foundation og børste

Yves rocher foundation

Som jeg også har fortalt før, så fik jeg to produkter, eller ”præmier” som Yves Rocher kalder dem, med i købet, da jeg købte min beauty-julekalender. Yves Rocher er for mig meget nyt, jeg har været og er stadig spændt på julekalenderes indhold, da jeg aldrig har prøvet noget fra brandet før. Det gode ved deres hjemmeside er, at man får ekstra præmier med i købet, helt gratis. Og hvem elsker ikke gratis ting? Da jeg købte julekalenderen fik jeg både en foundation (værdi 149 kr.) OG en foundation børste (værdi 129 kr.) med i købet. Det synes jeg virkelig er flot af dem. Ikke nok med det, så havde jeg et par valgmuligheder af præmier, at vælge imellem.

Du finder hjemmesiden HER.

Pure light foundation – second skin effect, i farven rosé 200

Pure light foundation – second skin effect er en ultralet foundation, der hjælper huden med at ånde. Den skulle ligge sig på huden som et andet lag hud. Dens friske og genfugtede formular giver huden en fin glans og ensarter hudtonen. Huden genfugtes, revitaliseres og bliver med tiden mere jævn og blød. Foundationen indeholder risekstrakt, som er rig på vegetabilsk inositol, der stimulere cellernes evne til at ånde og give glans.

Først og fremmest vil jeg sige at jeg har været ret heldig. At købe foundations over nettet, uden at have prøvet sig frem, i forhold til hvilken farve man skal vælge, er svært. Jeg valgte den lyseste af de tre valgmuligheder, og det var med rigtig god succes. Farven rosé 200 matcher min egen hudfarve helt perfekt.

Foundationens konsistens er meget let, rigtig behagelig faktisk, jeg bliver ikke tynget af den. Ved at den er så let er den både behagelig at arbejde med, jeg maler ikke mit ansigt som hvis det havde været en tyk og tung foundation. Den er også behagelig at have på huden, som efterlades naturlig, mere ensartede, fugtet og blød og så er det stadig mig bag makeuppen. Endvidere så lader den huden ånde. Har man dog lidt tørre områder kan den godt give en ”tør-hud-flage”.

Der er ikke noget matterende ved foundationen, den lægger sig pænt på huden, med et frist og sundt finish. Dækkeevnen er knap så god. Uden at bruge concealer under, fjerner den ikke al rødmen i huden. Den har en meget svag og mild duft af noget sødligt og krydret der leder mine tanker i retningen af blomster.

Men, men, men…

Holdbarheden er knap så god desværre. Jeg synes at jo længere den sidder på huden, des mere ujævn bliver foundationen. Den sætter sig som en masse bitte små tør-hud-flager over det hele. Det er kun noget man ser helt tæt på, men det er der. Jeg synes ikke at min hud mangler fugt, eller er tør. Min egen teori er, at det kommer fordi der måske påføres en tand for meget foundation på huden. Det er bare svært at dosere den anderledes, da den er meget tynd og let, og giver jeg den mindre end hvad jeg gør, kan jeg lige så godt helt lade vær med at bruge foundationen…

03 universal foundation brush

Udover foundationen fik jeg også en foundation børste med gratis. Foundation børster er ikke noget jeg bruger, jeg synes man få et meget bedre resultat/finish ved, at bruge en beautyblender. MEN da jeg nu fik den med kunne jeg lige så godt prøve den. Og hvis du insistere på at bruge en foundation børste, er det ikke denne du skal vælge. Den er ikke i en særlig godt kvalitet synes jeg. Den virker meget billig.

Fortsat god weekend! Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *