Brevkassen #2

brevkassen 2

Måske læste du med tilbage i oktober måned, da første indlæg af ”brevkassen” fik sin debut? Ellers kan du læse #1 HER. Jeg synes at det er rigtig dejligt, når jeg modtager spørgsmål, jeg er kun glad for at kunne hjælpe. Jeg gør mit bedste for at besvare jeres spørgsmål, så godt som det er mig muligt. Som jeg også nævnte i brevkassen #1 vil jeg en gang imellem plukke et par spørgsmål ud, og udgive dem her på bloggen (i brevkassen). Jeg tænker, at andre måske sidder med samme spørgsmål og kan få glæde af svarene. Her kommer så Brevkassen #2:

Hej, jeg har set på din instagram, at du har rigtig mange cremer. Jeg leder efter en god en, og jeg ved ikke rigtig hvilken jeg skal vælge. Jeg vil gerne have en der giver blød hud. Hvad er dit bedste råd, til at få blød hud på kroppen?

Den bedste kropscreme, jeg til dato er stødt på er helt klart Garnier respons mythic olive body nourishing lotion – den er super billig og den giver simpelthen den blødeste hud.

Mit bedste råd til blød hud, er jævnligt at bruge en bodyscrub, og at bruge en god fugtighedscreme som f.eks. den fra Garnier efterfølgende. Det er ikke hver dag at jeg selv får smurt min krop ind, men det er tæt på. Jeg gør det altid om aftenen, og så bruger jeg ofte en fed creme, så den har hele natten til at trænge ind.

BONUS: hvis du også gerne vil have ekstra blød hud i ansigtet, så prøv med en ansigtsolie under din natcremecreme.

Kære Charlotte. Ved du hvordan jeg slipper af med misfarvninger af mine neglene?

Når jeg tænker misfarvninger, er det noget der kommer af at man har haft neglelak på i for lang tid, og at neglen ikke har kunne ånde og derfor er blevet gullig. Til det kan du bruge citron. Citroner har en masse fantastiske egenskaber både i forhold til mad/drikke men faktisk også inden for skønhedsverdenen. Dette kan jeg komme ind på en anden godt gang, hvis der er stemning for det? Ved at gnide citronsaft direkte på neglene eller blande saften med lidt olivenolie først skulle virke mod misfarvninger, da citroner indeholder et naturligt blegemiddel.

Forebyggende kan du prøve med Depends O2 neglelakker, der er sunder for neglene og gør at neglene kan ånde.

Hej, jeg leder efter en god primer, er der en du kan anbefale?

Helt klart The Body Shops InstaBlur, den giver en rigtig fin og mat base og udglatter ens porer. Efter at have prøvet den, er det ikke rigtig andre primere der lige så gode. Den fungere jo selvfølgelig som en primer, men den er faktisk også rigtig fin at bruge alene.

I kan stille spørgsmål via instagram, facebook, på mail (charlotte-ped5@hotmail.com) eller simpelthen bare skrive det som kommentar til et indlæg, så skal jeg nok se på det. OBS ikke alle spørgsmål/svar udgives i brevkassen.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *