Goodiebox oktober 2019 // Drømmeland

Goodiebox oktober 2019 1

Oktober måneds Goodiebox er intet mindre end fantastisk! Jeg er vild med temaet. Det er nok en af de bedste og mest sammenhængende bokse ud fra temaet. ”Drømmeland” temaet ligger fokus på en god nattesøvn, for at optimere en god dag efterfølgende. Søvnen har nemlig stor betydning for, hvordan vi håndtere hverdagens små og store udfordringer. Boksen indeholder derfor en række produkter, som blandt andet forbedre aftenrutinen og produkter der kan afhjælpe, hvis søvnen har været knap så god. Jeg var meget spændt på at prøve alle syv produkter.

Goodiebox oktober 2019 indeholder:

Dr. Botanicals: Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask (full size). Vi har tidligere fået et produkt fra Dr. Botanicals med i en Goodiebox, en helt igennem lækker ansigtsolie. Derfor steg min begejstring da jeg så brandet i denne måneds boks. Den lille natmaske med granatæble dufter dejligt og virker umiddelbart som en almindelig natcreme, og knap så meget som en maske. Men i hvert fald, så er det en ”maske” der gør at du vågner op med en hydreret og frisk hud.

Masque Me Up: Foot Peeling Mask (full size). Jeg har endnu ikke prøvet nogen af disse peeling-fodkurer. Jeg har flere liggende herhjemme, men jeg har simpelthen ikke ture, at kaste mig ud i det. De skulle få huden på fødderne til at skalle af, for at huden er fuldstændig udskiftet og sprit ny efter 8-10 dage. Mon nogen af jer har erfaringer med denne type af forpleje?

Moshi Moshi Mind: Hair Towel (full size). Okay disse hårhåndklæder kender jeg i forvejen, og jeg har haft flere af dem. Jeg synes de er gode og praktiske. Det kan nemlig været ret voldsomt, at bruge et stort badehåndklæde til at vikle om håret!

Paese: Clair Brightening Concealer (full size). Har nattesøvnen været knap så god, eller lang, kan du passende skjule træthedstegnene med denne concealer fra Paese. Foruden at skjule mørke rande, så indeholder den også vitamin A, C og D-panthenol som er med til at styrke den sarte hud omkring øjnene.

Polaar: Polar Night Revitalizing Cream. Jeg er SÅ glad for at vi er begyndt at se Polaar i Goodiebox! Jeg er simpelthen så nysgerrig på det brandt. Denne natcreme skulle give en flot glød og så har den en skøn og behagelig duft. Derudover så er dens konsistens dejlig glat. Umiddelbart synes jeg at den er lidt kølig på huden, men det ved ikke om bare er mig?

Sandstone Scandinavia: Lipglace (full size). Goodiebox gav os tidligere på året en mascara fra Sandstone Scandinavia, som har udviklet sig til at blive en kæmpe favorit hos mig. Normalt vis er jeg ikke så glad for lipgloss, jeg er virkelig ikke god til klistre, men jeg synes denne her er OK. Den klistre ikke nær så meget som en lipgloss ellers kan klistre. Og så er den flot. Den har en svag og let rødlig/koral farve med lidt guldglimmer i, farven hedder “90’s vibe”. Og så er den desuden allergi certificeret.

Goodiebox oktober 2019 2

The Body Shop: Rich Plum Body Butter (full size). Igen i år har The body Shop lanceret deres sæson serier. Der plejer af komme tre af slagsen her op til jul. I år hedder serierne: Juicy Pear, Warm Vanilla og Rich Plum. Jeg havde håbet på at se Juicy Pear i min boks, men jeg fik Rich Plum i stedet for. Blomme har været i de julede sæsonserier før, hvorimod jeg ikke har pære før. Rich Plum er da også en skøn duft og samtidig en lækker blød kropscreme.

Goodiebox oktober 2019 3

Oktober måneds Goodeibox indeholder syv produkter, hvoraf seks af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 763 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *