SARD Kopenhagen badesalt

sard kopenhagen badesalt l

Lidt i forlængelse af sidste indlæg, der omhandlede tør hud på fødderne, synes jeg, at en anmeldelse af denne badesalt passer godt ind, da den især egner sig godt til tør hud.

Badesalten fra SARD Kopenhagen er med tørret lavendel og mynte – især mynte skinner igennem i dens duft. Det er en epsom badesalt, som betyder at det er en bittersalt og er rig på mineraler, badesalten er meget mild, udrensende og nærende for huden, uden at virke udtørrende, derfor er den rigtig god til tør hud. Badesalten virker desuden afslappende på muskler – fx i forbindelse med muskelkramper. Badesalten kan både anvendes i fodbad, men også til hele kroppen i et karbad – hvis man er så heldig at have sådan et. Den kan også blandes sammen med en olie og dermed laves til en bodyscrub.

Jeg synes, at badesalten er rigtig fin, jeg er især helt vild med de tørret lavendeller, det udstråler en form for luksus – det er en meget fin detalje. Fodbadet er dejlig behageligt og afslappende. Det er ikke så tit, at jeg får taget mig sammen, til et fodbad, da jeg synes det kræver meget, både for- og efterarbejde. Når jeg endelig tager mig tid til et fodbad, så skal der også være tid til det, og dermed også tid til afslapning og afstresning. Det at badesalten ikke udtørre huden er en god ting, jeg synes tit at ens fødder kan blive meget tørre, af at være i fodbad, så helt klat et stort plus til SARD Kopenhagen.

Noget jeg synes er lidt specielt ved badesalten fra SARD Kopenhagen er at de tørrede lavendeller, giver en prikkende fornemmelse på huden, i staren føles det lidt som små stik, der egentlig kløer lidt, men ellers er det dejlig behageligt og afslappende.

200 ml. badesalt koster 129,00 kr. og kan købes lige HER.

Hvad bruger I i jeres fodbad?

Relaterede indlæg