Goodiebox oktober 2016

goodiebox oktober 2016

Oktober måneds Goodiebox, er ligesom sidste år, lavet i samarbejde med Magasin. Produkterne i boksen er sammensat, efter at være både innovative og luksuriøse. Boksens brands er for mig både kendte, hørt om og helt nye, en rigtig god blanding synes jeg.

Mig første tanke gik til boksens meget lette vægt, jeg havde absolut ingen ide om hvad indholdet kunne være. Mine forventningerne var høje, på grund af ledetrådene, om at boksen var limited edition og i samarbejde med Magasin. Og boksen er lækker! Den indeholder ret mange full size produkter, og har en værdi på 840 kr. – lækker høj værdi i forhold for de sølle 159 kr. jeg har betalt.

Boksens indhold:

Balance me, instant lift pore minimiser. Denne lille fætter indeholder 99 % naturlige ingredienser og er skabt til, at gøre underværker for huden. Den reducere med det samme hudens porer og fine linjer, opstrammer og fugter huden.

RevitaLash advanced, eyelash conditioner serum. Serummen skulle efter blot 2 uger begynde at gøre ens vipper fyldigere, længere og stærkere. Jeg er meget spændt på om denne virker og er i fund gang med at teste.

Glov quick treat. Denne klud tilsat lidt vand, skulle virke lige så godt som en makeupfjerner. Samtidig med at fjerne makeup fra huden, giver den også en dybdegående afrensning og mild eksfoliering.

Miqura, golden modeling mask. Jeg kender kun mærket Miqura af navn, og har aldrig prøvet nogle produkter der fra, så jeg er meget spændt på at prøve denne ansigtsmaske. I pakken er der to poser der indeholder henholdsvis pulver og gel – man skal altså selv blande ansigtsmasken.

The Body Shop, limited edition – spiced apple body butter. Denne body butter minder mig om hvor kort tid der er til jul… Når men, om ikke andet så dufter den skønt, hvis du kender Air Wick, og har duftet til deres æble/kanel serie, så minder den meget om den nye body butter.

Det var så oktober måneds Goodiebox, hvad synes I om den? Modtager du ikke selv Goodiebox, kan du blive medlem HER.

Relaterede indlæg