Goodiebox december 2020 // The ’Wrap It Up’ Box

Goodiebox december 2020

Så er juledagene næsten overstået og for mit vedkomme betyder det at hverdagen igen begynder, her imellem jul og nytår. Julen er gået hyggeligt, stille og roligt, blot med færre julefrokoster end vi plejer at være til. Men bare fordi det er en jul med corona, er der ingen forandringer i forbindelse med Goodiebox, den dukker stadig op på min dør hver måned. Året er afsluttet med den fineste røde julede boks, og så er dens indhold i top.

Goodiebox december 2020 indeholder

Clinique: Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid Replenishing Hydrator. Jeg har prøvet mange produkter fra Clinique. For nogle år siden, brugte jeg Clinique rigtig meget. Jeg har dog aldrig prøvet denne creme. Men den er utrolig rig og fugtgivende. Min hud trives bedst med fugt, men især nu hvor det er blevet koldere, er der et ekstra stort behov for fugt. Jeg er allerede blevet glad for cremen, så måske jeg bør kigge nærmere på hele Moisture Surge serien.

De_CURE: No Glow AHA + BHA Glow Cleanser. Denne rens skulle hjælpe med at fjerne makeup, urenheder og forurening fra huden. Men den indeholder også eksfolierende AHA frugtsyre, mandelsyre og BHA salicylsyre. Dette stimulerer cellefornyelsen uden at skade hudens barriere og efterlader huden med mere glød. Jeg har endnu ikke fået afprøvet den, men den står som den næste der skal i brug,. Jeg er meget spændt på den.

Elizabeth Arden: White Tea Eau De Toilette. Denne duft har jeg faktisk allerede. Du kan læse om den HER. Den er udsendt i tre forskellige udgaver, og jeg har modtaget den originale, som jeg havde i forvejen.

Jorgobé: Niacinamide Serum (full size). Dette serum skulle genoprette hudens naturlige balance. Med sit indhold af niacinamid, B3 vitamin, udglatter serummet hudetonen, hudens struktur og minimere samtidig pigmentpletter og rødmen.

Mélusine Paris: 3in1 Mascara with Hemp and Enriched with Vitamin E (full size). Jeg kender ikke til dette mærke, jeg har aldrig hørt om det. Men det betyder ikke at det er dårligt. Tværtimod er det en god mascara der fungere godt for mig og mine ønsker til en mascara. Det er en 3 i 1 mascara der kombinere vippepleje med makeup. Den styrker og genopbygger vipperne og stimulerer vippevæksten.

December måneds Goodiebox indeholder fem produkter, hvoraf to af dem full size, og har en samlet værdi af ca. 560 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *