Hemmeligheden bag en flot makeup

rimmel london fix protect primer

Hemmeligheden bag en flot ansigtsmakeup, ligger i en god primer. Man bruger primere som base for ens ansigtsmakeup, da de ensarter og udligne eventuelle ujævnheder i huden. En primer giver ikke bare et godt underlag for makeuppen, som får den til at sidde bedre; de forlænger også holdbarheden af ens makeup.

Rimmel London fix & protect primer beroliger huden og skaber flot og jævnt underlag, før der lægges makeup. Primeren indeholder solfaktor 25 og forebygger mod overpigmentering. Jeg selv er kæmpe fan af produkter med ”indbygget” solfaktor, da jeg på den måde slipper for at tænke på det.

HUSK: selvom det ikke er sol og sommer længere, går man aldrig galt i byen, med lidt beskyttelse mod solens stråler.

Påføringen er meget enkel, produktet er tyndtflydende, lidt mælket og trænger hurtigt ind i huden. Den efterlader huden blød, jævn, hydreret og med en meget svag glimmereffekt. Normalt kan man også bruge sin primer alene, det er ikke unormalt for mig eget vedkomme, men grundet glimmereffekten, bruger jeg ikke denne alene. Der skal dog ingen ting til, for at dække glimmeret, lidt bb cream eller foundation i normal dosering dækker stort set alle spor.

Primeren (og alle andre primere) påføres efter dagcremen i et tyndt lag, hvorefter den lige skal sidde et øjeblik. Derefter kan du begynde at lægge makeup. Doseringen af primeren er meget lige til, tubens åbning gør at der ikke kommer for meget produkt ud ad gangen. Desuden er denne primer meget drøj i brug.

Duften er ren og frisk – den minder lidt om DKNY Be Delicious parfume.

Alt i alt er det en god og billig primer, solfaktoren er fantastisk. Glimmereffekten er jeg nu ikke den store fan af (selvom den er svag). Som base for min ansigtsmakeup er den udmærket og meget behagelig på huden. Dog kunne jeg godt mangle lidt i forhold til udjævning af porerne. Prisen ligger på op til 89,95 kr., men hos my-bauty.dk kan den fås til kun 49 kr.

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *