Tired leg gel

tired leg gel

Jeg købte et par stykker af Tired Leg Gel fra Montagne Jeunesse, i den tro, at det var en form for kur/maske behandling til fødder og ben. Det viste sig så bare at være en gel.

Tired Leg Gel gelen er meget vandet – ikke selve gelens konsistens, men ved påføring føles det som vand. Den trænger utroligt hurtigt ind i huden, hvilket for mit vedkomme er et plus. Kort efter påføringen kan man dog slet ikke mærke på huden, at der er smurt noget på. Den efterlader igen form for klistre eller shine. Det eneste der kan mærkes på huden, er at den er en smugle glattere, end den var før påføringen. Intet andet.

Gelen er gennemsigtig med en rødlig farve. Den dufter af indholdet; mint og kirsebær. Duften er ret skrap i næsen hvis man kommer for tæt på, mens den smøres ud. Gelen har en kølene effekt på huden mens den påføres og indtil den er trængt ind. Det vil sige, at den ikke køler ret længe.

Der er rigeligt med gel i en enkelt pose, der er til flere ganges påføring til både fødder og ben. Praktisk vil det være smart, hvis man har noget gelen kan opbevares i, i mellemtiden. Hvis man vel og mærket vil gemme resten.

Jeg har fundet Tired Leg Gel poserne i Normal, hvis du er interesseret i at prøve den slev, men jeg synes nu ikke den er så spændende, som jeg havde håbet på. Jeg synes faktisk, at det er et meget kedeligt produkt, og min hud får ikke noget ud af at bruge den. Hvis jeg endelig er træt og udmattet i mine fødder og ben, så vil jeg heller give mig selv en let fod og ben massage, med en lækker olie og derefter smøre dem ind i en creme og så bare slappe af.

Er der nogen af jer, der har andre erfaringer med Tired Leg Gel?

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Jeg er helt enig. Jeg har selv haft købt en pakke, og syntes heller ikke, at jeg fik noget ud af den. Jeg havde håbet på lidt ekstra forkælelse, men det blev desværre ikke til noget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *