Aurelia Probiotic Skincare – Revitalise & Glow Serum

Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum

Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum, er et produkt vi fik med marts måneds Goodiebox, også kendt som Goodieboxprisen. Det er Goodiebox’ medlemmer som skulle stemme på hvilke, produkt de synes skulle vinde prisen. Min egen stemme er gået til Revitalise & Glow Serum. Jeg synes det er et skønt, effektivt og velduftende serum. Vinderen er dog ikke blevet afsløret endnu, da Danish Beauty Award showet er udskudt – ligesom at alt andet er udskudt.

Vi starter lige på og hårdt: I dette Revitalise & Glow Serum sammensmelter Aurelia Probiotic Skincare teknologien med bioorganiske plante- og blomsteressenser. Disse aktiverer den accelererende virkning i hudens inderste lag (dermis), og afsætter Probiotika, Peptider og Antioxidanter der hvor de behøves. Koncentreret bioorganisk, 100% ren botanik, inkluderer: Baobab, der rig på værdifuld omega 3, 6 & 9, som revitaliserer huden. Opstrammende afrikansk Kigelia Africana og Hibiscus, der bekæmper oxidativ stress, samt en kraftfuld dosis af Vitamin E. I forhold til serummets skønne og naturtro duft, kommer det af en delikat blanding af Jasmin, Frangipani, Tuberose og Mandarin.

Revitalise & Glow Serum

Serummet hjælper med at forebygger aldring og gør hudtonen mere ensartet. Serummet er let, hvid, tyndt og velduftende. Det er let at massere ud i ansigtet og trænger hurtigt ind i huden, uden af virke fedtende – med andre ord lækkert. Det er et skønt serum og jeg synes at det har en øjeblikkelig effekt af en mere opkvikket og frisk hud, samt en effekt af at huden er blød og fugtmættet hud. Alt dette resultere i at hudens udstråling forbedres og liver op.

Det anbefales at man bruger 2 dråber på ren hud og arbejder den ind ved at bruge faste duppe- og strygebevægelser i ansigtet, samt på halsen og décolleté. Jeg bruger dog noget mere end 2 dråber, nok 3 gange så meget, ellers synes jeg godt, at det kan være svært at fordele ud. Jeg oplever ingen problemer i at bruge den ekstra mængde, serummet trænger hurtigt ind i huden alligevel.

Kender du Aurelia Probiotic Skincare?

Kærligst C. 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *