Juicy Couture – Viva La Juicy Soirée

Viva La Juicy Soirée

Jeg er vild det nye medlem af Juicy Couture familien, nemlig Viva La Juicy Soirée. For det første, er der det altid lækre og detaljeret falkondesign. Jeg synes altid at der sker en masse på en Juicy Couture falkon. Viva La Juicy Soirée falkonen har en mat overflade, som er tilsprøjtet med pink og lilla malingstrejf. Den har en stor og klar juvelhætte som er pyntet med en transparent pink sløjfe. Og som en lille lækker detalje sidder der to små charmes fast i sløjfen med en sikkerhedsnål; en maske i halv pink glimmer og halv hvid omkredset af guld og diamanter. Det andet charm er en guldserpentin. Fest, maskebal og glade dage er hvad denne falkon udstråler!

Desuden bliver jeg også lige nød til, at nævne dens emballage. Umiddelbart er den ”bare” pink, men det er den altså ikke helt alligevel. Den har nemlig en hypnotiserende holografisk effekt, der nærmest er tredimensionel.

Duften Viva La Juicy Soirée

Nu skal det hele jo ikke handle om den overdådige falkon, for det er jo det indre der tæller. Også det er jeg vild med. Duften er feminin, piget, sofistikeret, sød, mild, frugtig, sprød, varm og lækker. Den er velegnet til både hverdag og fest. Jeg har det med at inddele mine parfumer i forhold til årstider. Der er bare nogle dufte, som stråler forår, sommer eller vinter. For mit vedkomme går parfumer for efterår og vinter i samme kategori. MEN Viva La Juicy Soirée synes jeg faktisk er en udmærket helårsduft. Jeg synes ikke, at den egner sig bedre til en årstid frem for en anden.

Duftnoter

Topnoter: Duften åbner med en kalejdoskopeffekt af frugter inklusive pink kiwi, sprudlende mandarin og solbærblade, der kombineret giver en eksplosion af saftig friskhed.

Hjertenoter: I hjertet af duften finder vi indisk jasmin og jasminblade samt åkander, som skaber en strøm af sarte, feminine blomsternoter.

Bundnoter: I bunden af duften pulsere musk, varmt rav og et strejf af bløde træsorter, som afrundes med en strålende varme, der lægger sig trygt og varmt omkring dig.

Er du en Juicy Couture fan og har duftet til den nye Viva La Juicy Soirée?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *