LF beautybox april 2020 // The Spring Edition

LF beautybox april 2020 1

Lookfantastic beautybox The Spring Ediotion er en smuk boks, i smukke friske forårsfarver. Boksen er lyselilla med et orange twist. Boksens indhold har til gengæld mange lyserøde toner. Det er en feminin boks med lækkert indhold, til at forskønne huden i både ansigtet og på kroppen, samt lidt til at gøre øjenomgivelserne smukkere.

”Hello spring, we missed you” #LFBEAUTYBOX

Og hvor er det bare rigtigt! Det er en smuk tid, det bliver varmere, træerne blomstrer, de mange forårsblomster titter frem i et væld af farver og så er morgnerne virkelig flotte. At se solopgangen på vej til arbejdet, gør at jeg nyder at stå tidligt op, selvom jeg inderligt hader når væggeuret ringer!

LF beautybox april 2020 indeholder:

Ameliorate: Transforming Body Lotion. Dette er en creme specielt formuleret til kreatosis. Keratosis er en godartet hudforandring, som skyldes en forstørrelse af hårsækkene. Huden ses og føles “knoppet” på overarmene. Det er en let og hurtigt absorberende creme, der indeholder mælkesyre, som fjerner døde hudceller. Jeg bryder mig ikke så godt om dens duft, den lugter lidt som for gammel solcreme.

BelláPierre: Peach Blossom Palette (full size). Denne lille fine forårspalette indeholder fire skygger: en mat og tre shimmer. Og er, så hvidt jeg forstår, en palette der specifikt er designet til denne beautyboks.

LF beautybox april 2020 2

LF beautybox april 2020 3

Erno Lazlo: Hydraphel Skin Supplement. Jeg kender umiddelbart ikke brandet. Men dette er en beroligende toner, der især er god til tør og sensitiv hud. Den både fugter og reparere huden efter rens. Dog synes jeg den har en lidt klistret effekt på huden, som jeg ikke bryder mig om. Toneren kan anvendes med hænderne eller med en vatrondel.

MineTan: Coffee Scrub. Denne scrub kan anvendes til både ansigt og krop, for at komme død hud til livs og give kroppen et ordentligt koffeinboost. Disse kaffescrubs plejer at være super skønne, om end meget grissende.

Starskin: 100 % Camellia 2-Step Oil Sheet Mask (full size). Jeg glædede mig meget til at teste denne sheetmaske, jeg er efterhånden blevet ret glad for sheetmasker. Maksen fra Starskin har noget som ingen andre jeg har prøvet før har: den er nemlig todelt. Først skal man bruge den kamilleolie der er i kapslen og så skal sheetmasken på. Det er en utrolig lækker omgang sheetmaske. Jeg havde forventet at selve Sheet masken ville være tør, da man væder ansigtet ind i en generøs mængde af kamilleolie. Men masken er faktisk også vædet i en essense. Når masken tages af efter 15 minutter, er der stadig meget olie på huden, som skal masseres et godt stykke tid, før det er nogenlunde trængt ind i huden. Derefter føler jeg ikke behov, for også at skulle have en ansigtscreme på. Morgenen efter er min hud den blødeste!

Vintage Cosmetics Company: Tweezers (full size). En ting man bare skal have i sit hjem, er en god pincet. Denne fra Vintage er meget ude mærket, når det kommer til kvalitet og effektivitet af pincetter.

Månedens boks indeholder seks produkter, hvoraf tre af dem er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 560 kr. Kunne du tænke dig at prøve Look Fantastic beautybox kan du tilmelde dig HER *. Prisen er mellem 139 og 126 kr. pr. boks an på hvor lang tid du vælger at binde dig.

RABATKODE: Hvis du tilmelder i 3, 6 eller 12 måneder, kan du få din første boks til kun 89 kr. med koden TREATBB (gyldig ‪indtil 30.04).

Modtager du din egen Look Fantastic beautybox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *