Essence Cosmetics Crystal Power Eyeshadow Palette

essence cosmetics crystal power eyeshadow palette 1

Paletten her kom med april måneds Goodiebox, som en undskyldning for at paletten der lå i marts måneds Goodiebox, hos rigtig mange var ødelagt og havde smurt alt indhold af boksen ind i mørk øjenskygge. Jeg synes det er virkelig fint og rigtig god service af Goodiebox at sende en ny palette til ALLE, samt et ekstra produkt som undskyld.

Desuden er Essence Cosmetics et af mine favorit brands. De er billige, kvaliteten er som oftest virkelig god og så udskiftes deres sortiment ofte så der hele tiden er nyheder, der følger med tidens trends. Crystal Power Eyeshadow Palette er en en smuk palette, både udenpå og inden i. Jeg er vild med dens legesyge ydre design. Det invitere til at man kigger ind. Inden i paletten gemmer der sig et spejl og 9 skygger, hvoraf kun én af dem er mat. De resterende 8 skygger er en blanding af metalliske- og shimmerskygger samt en enkelt perlemorsskygge. Farvespektret er bredt, vi har en hel hvid perlemorskygge, og så bevæger vi os over i det gyldne, videre til roseguld og dybere rustnefarver og så i en helt anden ende med grønne og blå nuancer.

essence cosmetics crystal power eyeshadow palette 2

essence cosmetics crystal power eyeshadow palette 3

Som altid er det en fornøjelse at teste Essence Cosmetics. Paletten her skuffer heller ikke. Skyggerne er godt pigmenteret, og så er det nogle virkelig smukke skygger. Selvom pigmenteringen er god, og at de er nemme at arbejde med, så er de også nemme at fjerne igen. OG deres holdbarhed er i top. Først efter mange timer begynder looket at sætte sig lidt i folderne, men det gør mange skygger, hvis ikke alle skygger! I forhold til hvad man får for pengene er Essence Cosmetics altså virkelig godt.

essence cosmetics crystal power eyeshadow palette 4

Look lavet med  Chase Your Dreams, I’ve Got The Power & Belive In Miracles

Har du været forbi Føtex eller Bilka og se deres sortiment af Essence Cosmetocs produkter? Hvis ikke, så har du min varmeste anbefaling. 

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *